به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، نچواک متخصص تغذیه گفت: مواد مغذی داخل جگر مرغ شامل پروتئین، آهن، ویتامین A، انواع ویتامینهای گروه B، ویتامین c، اسید فولیک و سلنیوم است که دارای املاح ارزشمند و خاصیت ضد سرطانی دارد.
او با بیان اینکه هفتهای یکبار مصرف جگر مرغ توصیه میشود، افزود: با این وجود خانمهای باردار، بیماران تالاسمی و افرادی که کلسترول خون بالا دارند از مصرف این ماده غذایی پرهیز کنند.
نچواک با اشاره به اینکه داروها، آنتی بیوتیکها و هورمونهایی که در مرغداریها برای مرغ استفاده میشود در یک بازه زمانی ۵ تا ۱۴ روزه از بدن مرغ خارج میشود، گفت: اگر پس از این بازه زمانی کشتار مرغ صورت گیرد، با اطمینان بالایی میتوان توصیه به مصرف جگر مرغ کرد.
انتهای پیام/ز