به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، صحن علنی نوبت عصر امروز با طرح سوال از ظریف وزیر امور خارجه آغاز شد، اما در جریان این سوال برای دقایقی جلسه از نظم خود خارج شد.
ظریف که برای پاسخ به سوال ابطحی نماینده مردم خمینیشهر درباره اینکه علت اظهارات وزیر امور خارجه بر باب پولشویی به میزان ۳۰ هزار میلیارد تومان در ایران و انفعال در برابر وقتکشی سه کشور فرانسه، آلمان و انگلستان چیست؛ در جلسه امروز حضور یافت؛ البته قرار بود حجتالاسلام ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم سوال خود را از ظریف بپرسد که به دلیل حضور وزیر امور خارجه در جلسه امروز عصر شورای عالی امنیت ملی به صورت داوطلبانه زمان سوال خود را به جلسه دیگری موکول کرد.
بیشتر بخوانید:
ظریف در ابتدای قرار گرفتن در جایگاه با کنایه خطاب به نمایندگان گفت، قرار بود در جلسه ساعت ۱۵ امروز شورای عالی امنیت ملی حضور پیدا کنم و به همین دلیل از هیئت رئیسه خواستم تا سوال را به جلسه دیگری موکول کنند، اما هیئت رئیسه پارلمان موافقت نکرد و بنده با وجود آنکه طی این مدت ۸ بار در مجلس برای پاسخگویی حضور یافته بودم امروز هم حاضر شدم و بعد به توضیح درباره سوال ابطحی پرداخت.
بعد از آنکه ظریف سخنان خود را در دو نوبت در جایگاه ارائه کرد، در حالی که هنوز ۸ دقیقه از زمان صحبت ابطحی باقی مانده بود جلسه علنی را ترک کرد که همین موضوع موجب عصبانی شدن نماینده مردم خمینی شهر شد و او گفت که وزیر امور خارجه باید در جلسه میماند تا پاسخ صحبتهای من را طبق قانون میشنید و نباید جلسه را ترک میکرد.
ابطحی اضافه کرد: آقای ظریف! انتظار نداشتیم با این توپ پر به مجلس بیایید و بگویید این سوال جناحی است؛ ظریف اخمهایش را در داخل کشور میکند و خندههایش را با کری و جانسون! پس بهتر است سوال را برای جلسه بعد بگذاریم.
در این میان برخی دیگر از نمایندگان مانند ادیانی، ذوالنوری، کوهکن، کریمی قدوسی، ساداتینژاد و ... در مقابل جایگاه هیئت رئیسه تجمع کردند و ذوالنوری به سمت جایگاه هیئت رئیسه و نزد پزشکیان نائب رئیس اول مجلس که در غیاب لاریجانی اداره جلسه را بر عهده داشت رفت. برای دقایقی جلسه از نظم خود خارج شد و با وجود آنکه حتی پزشکیان از نمایندگان میخواست تا در جایگاههای خود نشسته تا دستور بعدی قرائت شود باز هم این نمایندگان محل تجمع خود را ترک نمیکردند.
اما بعد از صحبتهای ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی با پزشکیان، رئیس جلسه خطاب به نمایندگان گفت که کار وزیر امور خارجه اشتباه بود ۸ دقیقه در جلسه اگر مینشست مشکلی را ایجاد نمیکرد بنابراین اقدام ظریف درباره خروج از جلسه قابل قبول نیست.
حجتالاسلام ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در تشریح مسائل ایجاد شده در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، میگوید دو سوال از ظریف مطرح بود که به دلیل اصرار معاونان وزیر امور خارجه برای حضور وی در جلسه امروز عصر شورای عالی امنیت ملی من به صورت داوطلبانه سوال خود را به جلسه دیگری موکول کردم و قرار شد، تنها آقای ابطحی سوال خود را بپرسد.
او تصریح کرد: بر اساس قانون اساسی و آییننامه داخلی مجلس، وزیر باید تا پایان سخنان سوال کننده در جلسه حضور داشته باشد و رفتن وزیر در حقیقت توهین به آییننامه، قانون اساسی و نماینده مردم است.
ذوالنوری تأکید کرد: آقای ظریف این همه از ملت و نوکری مردم صحبت کرد در صورتی که در مجلس ۲۹۰ نماینده ملت حضور دارند و توهین به آنها در حقیقت توهین به مردم است.
نماینده مردم قم اظهار کرد: جلسه شورای عالی امنیت ملی قرار بود دیشب برگزار شود که به امروز عصر موکول شد، در صورتی که هماهنگی برای سوال از ظریف در مجلس از قبل انجام شده و در دستور کار روزانه چاپ شده است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس بیان کرد: همچنین مجلس شورای اسلامی، یک قوه و نهاد قانونگذاری است در صورتی که شورای عالی امنیت ملی یک نهاد جنبی است، بنابراین اولویت با مجلس است و باید در جلسه تا پایان وقت سوال باقی میماند و ترک جلسه توسط ظریف کار خوبی نبود.
ذوالنوری گفت: البته ریاست جلسه هم در مدیریت خوب عمل نکرد و میتوانست بهتر از این عمل کند، زیرا نظم جلسه به دست هیئت رئیسه مجلس است و امیدواریم این موضوع جبران شود.
بعد از بیان پزشکیان درباره اقدام ظریف، بار دیگر جلسه آرام شد و نمایندگان در کرسیهای خود قرار گرفتند.
انتهای پیام /
اگرکسی مانع کارشان نشوند اداره مملکت به خوبی انجام میدن
بنده نظر شخصیم هست چون شغل من راننده کامین سنگین هست حرفهای مردم زیاد گوش میکنم تو تمام شهرها میروم تعریفش زیاده مردم از کارش بسیار راضی هستن
ببخشید شما با کامیون با کدوم مردم حرف زدید؟مردم دقیقا از کجای کارشون راضی اند؟
دستاورد تقریبا هیچ
یا تضمین قول کری
یا تحریم های بیشتر
یا بتون در راکتورها
یا پایمال شدن خون شهدای هسته ای
و ایکاش یه نگاهی به سابقه کاری این افراد میشد تا متوجه بشن که اینها قبل از نمایندگی چکاره بودن.
و همه نتیجه رو دیدیم
اگه واقعا به فکر مردم هستید و همه ی چیزایی که میگید درسته و شعار نیست بیاید یه قنونی رو تصویب کنید که هر نماینده مجلس در دوره بعدی رای نیاورد برگرده سرکار و شغل قبل از نمایندگیش ! نه اینکه برای خودشون حقوق مادامالعمر با مبلغ بالا تعیین کنند و نمایندگی رو با چشم یک پل برای رسیدن به رفاه اقتصادی بعد نمایندگی ببینند ! با این کار و قانون اگه تصویب بشه مطمئن باشید نمایندگان با تمام وجودشون کار می کنند تا به چشم مردم حوزه انتخابیشون بیاد و دوره ی بعدی هم رای بیارن ! و یه ترس ناملموسی در وجودشون هست که اگه خوب کار نکنیم ورای نیاریم دوباره برمیگردیم سرجای قبلیمون خواهشا رو این موضوع فکر کنیم و تبدیلش کنیم به یک مطالبه ی عمومی والا اگه قراره همینجوری بشینیم ودست رو دست بزاریم تا این آقایون یه کاری برای ما انجام بدن خیالتون راحت
دیگه کمه کمش یه پوزخندی چیزی .......
اخلاقش هم که اینه
؟!!!
دقیقا
چراکه امنیت ملی مهم تر از مجلس هست،واینکه نباید بیخودی وزیری را به مجلس کشاند.
ایشون عصبی و بی منطق و بداخلاق هستند
البته برای خودمون
یعنی چی سوال خوب مطرح نکرد اونم جواب نداد
یه نظر شما در جامعه بشری هر کسی به شرطی میتونه از،دیگری سوالی بپرسه که خوشایند سوال شونده باشه وگرنه حق سوال پرسیدن منتفی هست عجب استدلال عجیب غریبی اوردین شما
دیگه کسی سئوال نمی کنه از ظریف
آقایون ظریف رو نوکر و خادم خودشون میخوان وگرنه ظریف برای مردم خوب خادمی کرده، درضمن از ۲۹۰ نفر در این مدت نمایندگیی برای مردم ندیدیم.
برجام پرضرر نتیجه کاردانی ایشان و تیمشان است
مردم بدبخت فقط ضرر میکنن
فکر کنم خواب تشریف دارین
اینا خودشون وباشعار "ما خادم وخدمتگزار ملتیم" ب این رده ها رسوندن. پس دلیلی نداره ک بهش بگن: آقای وزیر ازت ممنونیم ک حقوق ومزایا وحق ماموریت و.. دریافت میکنی وب جاش وظیفه عمل میکنی..
ولی برا کم کاری و.. بایدم مواخذه بشن.
دقیقا مث ی کارگی ک درعوض گرفتن مزد، باید ب نحو احسنت کارکنه.
بالاتراز پاسخ به نماینده مجلس که به شایعات و حدث و گمانهای خود اکتفا میکند ، امنیت کشور است که هر روز یک تحریم تازه و سناریو فریب پیش روی وزارت امور خارجه است
زیرا شفافیت در کشور اگر باشد اینهمه قاچاق ریز و درشت هم نخواهد بود.
دوستت داریم.