مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خوزستان استفاده از سامانه امداد الکترونیک را عاملی برای افزایش بهره وری و ارتقاء سطح کرامت خانواده های تحت پوشش عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مرتضی موصلی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خوزستان گفت: کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) یکی از سازمان‌هایی است که حسب هدایت مقام معظم رهبری و مطابق با سیاست‌های کلان دولت و نظام به سمت جلو حرکت می‌کند.

او افزود: رویکرد محوری این کمیته تمرکز بر توانمندسازی جامعه هدف با ۳ محور توانمندسازی فکری ـ فرهنگی، اجتماعی و همچنین از همه مهم‌تر اقتصادی است.

موصلی اظهار داشت: بر این باور هستیم که اگر می‌خواهیم اثربخشی فعالیت‌ها را بیش‌تر و بهره وری ساختمان را افزایش دهیم باید از فناوری‌های روز استفاده کنیم و توسعه فناوری و استفاده از ظرفیت‌های این حوزه به ویژه امداد الکترونیک از جایگاه ویژه‌ای برخوردار شده است.

این مقام مسئول بیان کرد: در این زمینه می‌توانیم به سامانه امداد الکترونیک emdad.ir اشاره کنیم و از ابتدای سال جاری کل کشور زیر بار این سامانه رفته و برای افزایش بهره وری و ارتقای سطح کرامت و منزله خانواده‌ها خدمات را بدون حضور مددجویان ارائه می‌دهیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: ۳۶ خدمت در این سامانه بارگزاری شده که جامعه مددجوی با شرایط اقتصادی ضعیف بدون نیاز به حضور در کمیته امداد در بستر الکترونیک این سامانه خدمات خود را دریافت می‌کنند.

او بیان داشت: همچنین با توجه به اینکه سطح دسترسی به اینترنت در روستا‌ها مطلوب نباشد، میزبان مددجویان در دفاتر نهاد هم است.

مرتضی موصلی تصریح کرد: کمک به ازدواج جوانان، هزینه‌های درمانی، بهداشتی، فرهنگ و تحصیلی، وام‌های ضروری، تسهیلات مرتباط با اشتغال، درخواست احداث و تعمیر مسکن، معافیت‌ها و انشعابات منازل را از طریق سامانه امداد الکترونیک انجام می‌دهیم.

به گفته او، در ۷ ماهه امسال ۱۷ هزار خدمت در سطح استان خوزستان از این طریق به مددجویان ارائه شده است.

موصلی اذعان داشت: امیدوارم که با توسعه این سامانه هم عزت و منزلت خانواده‌ها بیشتر رعایت بشود و هم در هزینه‌های جاری نیز صرفه جویی قابل توجهی صورت بگیرد، مثال بعدی که اشتغال است، یکی از مهم‌ترین سرفصل‌های کاری امداد حضرت امان است و تلاش می‌کنیم که الگوی اشتغال خرد و توسعه این کسب و کار‌ها را به صورت مطلوب تری پیش ببرد.

او اظهار کرد: سامانه راهبرانه را برای جذبه ایده‌های اشتغال راه اندازی کردیم که در پورتال امداد قابل دسترسی است؛ اهداف آن شناسایی و جذب صاحبان ایده‌های اشتغال، افزایش مشارکت کارآفرینان در توسعه اشتغال نیازمندان، استفاده مطلوب از ظرفیت‌های کشور در توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های نیازمند از سوی ۴۰ کارآفرین نمونه نزدیک به یک هزار و ۲۰۰ فرصت شغلی برای جامعه مددجویان فراهم شده است.

همکاری ۳۲۰ هزار نیکوکار با مجموعه کمیته امداد خوزستان

به گفته مرتضی موصلی، در خوزستان ۳۲۰ هزار نیکوکار را در مجموعه خود داریم که در حامیان طرح اکرام، مؤدیان زکات، وکلای نیکوکار و دیگر بخش‌ها با ما همکاری دارند.

او افزود: سامانه اکرام ایتام و محسنین راه اندازی شده است که ekram.emdad.ir نشانی آن است و وضعیت ایتام به صورت الکترونیک قابل رصد است.

موصلی گفت: ارتباط برخط آنلاین با سامانه ثبت احوال برای اخذ اطلاعات صحیح حامیان، سیستم جامع حمایتی امداد برای دریافت اطلاعات بروز مددجویان تحت حمایت و ارائه گزارش کلیه تراکنش‌های مالی در این سامانه انجام می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: یکپارچه سازی بانک اطلاعاتی کلیه حامیان، امکان انتخاب فرزند معنوی بر اساس شهر و استان دلخواه، دارای داشبور مدیریتی برای نظارت بر عملکرد ادارات و انجام راهبری‌های لازم نیز از دیگر قابلیت‌های این سامانه است.

موصلی با تأکید بر منویات مقام معظم رهبری و دولت در حوزه اشتغالزایی گفت: یک هزار و ۷۶۷ فرصت شغلی را در هفت ماهه امسال ایجاد کردیم که اعتبار آن ۴۶ میلیارد تومان بوده است.

او با بیان اینکه با ظرفیت تسهیلات قرض الحسنه فعالیت‌های خود را انجام می‌دهیم، تصریح کرد: بازاریابی و فروش محصولات تولیدی کارآفرینان را طی مذاکرات با مرکز فرش ایران و دیگر صنایع مثل شرکت‌های پتروشیمی یا فروشگاه‌های اینترنتی برای صنایع دستی انجام می‌دهیم.

مرتضلی موصلی گفت: سامانه هوشمندی هم برای نظارت داریم که ناظران به نظارت در حوزه اشتغال می‌پردازند و کلیه کار‌ها را با حذف کاغذ و تشکیل پرونده‌های الکترونیک انجام می‌دهیم.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.