
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سرطان سینه شایعترین نوع سرطان بین زنان است. محققان دانشگاه بوفالوی آمریكا دریافتند زنان رده سنی ۳۰ تا ۷۹ سال كه سیر و پیاز زیاد مصرف میكنند در مقایسه با زنانی كه هرگز چنین سبزیجاتی مصرف نمیكنند ۶۷ درصد كمتر با ریسك ابتلا به سرطان سینه روبهرو هستند.
طبق اعلام موسسه تحقیقات سرطان آمریكا، سیر و پیاز غنی از آنتی اكسیدان فلاوونوئید و اس ـ آلیل سیستئین حاوی گوگرد بوده كه هر دو دارای خواص ضدسرطانی است.
منبع : مهر
انتهای پیام/