نخستین کشتی پیمایشی جامع و ژئوفیزیک مدرن پس از ۱۲۲ روز مأموریت کاوش و کسب اطلاعات تازه از اعماق اقیانوس آرام به چین بازگشت.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  کشتی تحقیقاتی اداره دریایی چین عملیات حفاری در عمق دریا را در طول ماموریت اکتشافی خود در اقیانوس آرام غربی انجام داد.


بشیتربخوانید: ناگفته‌های کشتی‌گیر روسی که «داداش» گفتن را از بجنوردی‌ها یاد گرفت/ عاشق کباب‌ کوبیده شدم


این کشتی که (Ocean ۶) نام دارد، پس از مأموریت در اقیانوس آرام غربی پس از ۱۲۲ روز و پیمودن ۳۵ هزار کیلومتر در دریا روز چهارشنبه به گوانگژو بازگشت.

این کشتی که تحت بررسی زمین شناسی دریایی گوانگژو (GMGS)، وزارت منابع طبیعی است ۴۰ پروژه تحقیقاتی در زمینه‌های مختلف مانند فیزیک دریایی و ژئوماتیک دریایی را انجام داده است.

براساس اطلاعات سازمان GMGS، این مأموریت بررسی جغرافیایی و ژئوفیزیکی گسترده‌ای را در برخی مناطق اقیانوس آرام شمال غربی انجام داده و نمونه‌های رسوبی غنی از عناصر خاکی کمیاب را به دست آورده و پایه و اساس تحقیقات علمی در مورد اکوسیستم‌های دریای عمیق و ارزیابی جدید منابع را فراهم کرده است.

در همین حال، تیم اعزامی همچنین تحقیقات سالانه را در منطقه قرارداد پوسته‌های غنی از کبالت انجام دادند.

(Ocean ۶) نخستین کشتی پیمایشی جامع و ژئوفیزیک مدرن است که به طور مستقل در چین طراحی و ساخته شده است که طراحی اولیه آن الهام بخش بسیاری از شناور‌های بررسی دریایی در چین است.

از سال ۲۰۰۹، این کشتی ۵۵ مأموریت در دریای چین جنوبی، اقیانوس آرام و آب‌های قطب جنوب انجام داده است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار