رضا مورکیان مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، گفت: همزمان با هفته غذا از شش واحد بزرگ تولیدی که برای چندین سال پیاپی موفق به کسب عنوان واحد برتر صنایع غذایی شدند، با اهدای لوح زرین تجلیل میشود.
او افزود: همچنین پنج واحد تولیدی استان یزد با کسب تندیس طلایی به عنوان واحد برتر استانی معرفی خواهند شد.
مورکیان با اشاره به ایجاد انگیزه در واحدهای تولید و فرآوری مواد غذایی، افزود: تعدادی از واحدهای موادغذایی که از پارسال تاکنون به نوعی در کیفیت محصول تولیدی خود ارتقا داشته اند نیز، به عنوان واحدهای های ارتقاء یافته و شایسته تقدیر، معرفی و تجلیل میشوند.
مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، به نقش مسئولان فنی واحدهای تولید مواد غذایی، در کنترل بهداشتی کیفی کلیه بخشهای مرتبط با دریافت مواد اولیه، تولید آزمایشگاه کنترل کیفیت و بهداشتی و انبارها اشاره کرد و اظهارداشت: همچنین تعدادی از مسئولان فنی آزمایشگاههای صنایع غذایی که با فعالیت خود سبب ارتقای کیفیت محصولات و حرکت واحد تولیدی به سمت اهداف وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو شده اند نیز تجلیل خواهد شد.
مورکیان اضافه کرد: کاهش مصرف قند، نمک و چربی در محصولات غذایی و آشامیدنی، درج نشانگرهای رنگی تغذیهای و برچسب اصالت و سلامت بر روی محصولات تولیدی و به صفر رساندن میزان اسیدهای چرب ترانس در محصولات از جمله معیارهای انتخاب واحدهای برتر و نمونهی استان است.
او تصریح کرد: همایش تجلیل از واحدهای نمونه و برتر استان، روز سه شنبه ۳۰ مهرماه سالجاری در یزد برگزار میشود.
بیست و چهارم مهر ماه، برابر با شانزدهم اکتبر، از سوی سازمان فائو به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری گذاری شده است و در این روز، سازمانهای بین المللی، به منظور برقراری روابط در زمینه کشاورزی و زمینه سازی برای جلوگیری از فقر و گرسنگی و نابودی محیط زیست، تلاش میکنند.
انتهای پیام/ی