طرح ارتقای سلامت محصولات کشاورزی در استان چهارمحال و بحتیاری اجرا می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، طرح ارتقای سلامت محصولات کشاورزی همزمان با ۲۰ استان کشور  در  چهارمحال و بختیاری اجرا می‌شود.

در این طرح سه شاخص اصالت، ایمنی و کیفیت محصولات کشاورزی که شاخص کلی استاندارد ملی ایمنی غذا در حوزه کشاورزی  است در هفت گام بررسی خواهد شد.

طرح ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی با همکاری مشترک دستگاه‌های اجرایی جهاد کشاورزی و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و استاندارد اجرا می‌شود.

 چهارمحال و بختیاری استانی است که به دلیل اقلیم خاص و دامنه کارکرد در حوزه سلامت در ردیف‌های بالا قرار دارد و نخستین دبیر خانه این طرح در این استان راه اندازی می‌شود.

انتهای پیام/خ

سلامت محصولات کشاورزی افزایش می یابد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار