در آستانه هفته سلامت، محصولات غذایی با کمترین میزان سم و کود شیمیایی در استان چهارمحال و بختیاری تولید می شوند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در آستانه هفته سلامت، محصولات غذایی با کمترین میزان سم و کود شیمیایی در این استان تولید می شوند.

ابراهیم شیرانی، با بیان اينكه سلامت هر جامعه در گرو نوع غذاي مصرفي است، مبارزه بيولوژيك با آفات و مواد شيميايي، توليد سبزيجات بدون سم و مواد غذایی سالم، با کمترین میزان سم و کود شیمیایی را از برنامه های اصلي جهادكشاورزي در این راستا برشمرد.

وی اظهار داشت: استفاده از روش هاي بيولوژيك در تولیدات کشاورزی، با هدف تولید محصولات غذایی سالم نیز در دستور كار قرار گرفته است.

انتهای پیام/ف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.