به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در آستانه هفته
سلامت، محصولات غذایی با کمترین میزان سم و کود شیمیایی در این استان تولید
می شوند.
ابراهیم شیرانی، با بیان اينكه سلامت هر جامعه در گرو
نوع غذاي مصرفي است، مبارزه بيولوژيك با آفات و مواد شيميايي، توليد
سبزيجات بدون سم و مواد غذایی سالم، با کمترین میزان سم و کود شیمیایی را
از برنامه های اصلي جهادكشاورزي در این راستا برشمرد.
وی اظهار
داشت: استفاده از روش هاي بيولوژيك در تولیدات کشاورزی، با هدف تولید
محصولات غذایی سالم نیز در دستور كار قرار گرفته است.
انتهای پیام/ف