شهرکرد؛

برنامه استراتژیکی برای برندسازی محصولات کشاورزی وجود ندارد

برنامه استراتژیکی مؤثر در حوزه برندسازی محصولات کشاورزی در اقتصاد کشور وجود ندارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خیرنگاران جوان از شهرکرد؛ مدیر صنایع کشاورزی اداره کل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: تولید محصولات کشاورزی با کیفیت و برند مشخص، افزایش ارزش افزوده و اتکا به تولیدات داخلی را فراهم می کند.

طهمورث فتاحی، با تأکید بر اهمیت حمایت از برند سازی محصولات کشاورزی اضافه کرد: از تولیدکنندگان خواسته شده تا نام و لوگوی محصولات خود را برای طی مراحل قانونی به جهادکشاورزی استان ارائه دهند تا اقدامات لازم برای اخذ برند صورت گیرد.

وی، با بیان اینکه برندسازی حلقه مفقوده‌صنایع تبدیلی کشاورزی و اقتصاد مقاومتی است، ادامه داد: هم اکنون یک برنامه استراتژیکی مؤثر در حوزه برندسازی در اقتصاد کشور وجود ندارد.

فتاحی افزود: در دنیای امروز برندسازی با افزایش حجم عرضه بر تقاضا، در جایگاه مهمی قرار گرفته است و در این شرایط، مصرف کنندگان، کالاهایی را خریداری می‌کنند که نسبت به آن اعتماد بیشتری دارند.

وی تأکید کرد: در این میان، نقش برند در بخش صنایع غذایی بسیار پررنگ تر است.

فتاحی، با اشاره به اهمیت افزایش تولید ناخالص ملی در اهداف اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت: صنعت کشاورزی می تواند برای تحقق این هدف مؤثر باشد.

وی، با بیان اینکه ما هنوز از پتانسیل کشور در ارائه برندهای مختلف استفاده نکرده‌ایم، گفت: هم اکنون برخی از تولیدکنندگان ارتباط مستقیمی با مصرف کنندگان ندارند و از طریق واسطه ها که تقاضای کالاهای درجه دو یا سه دارند به فعالیت می پردازند.

مدیر صنایع کشاورزی اداره کل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: برند سازی از جمله موضوعات حوزه دانش بنیان است که وقتی با علم و خلاقیت تلفیق شود، ارزش افزوده بالایی داشته و در تغییر اقتصاد و مقاوم سازی کشور، تأثیر عمده‌ای دارد.

فتاحی گفت: برای برند سازی در استان و کشور، علاوه بر حمایت دولت و مدیران، نیازمند تغییر نگرش مردم به تولید ملی نیز هستیم.

وی، با بیان اینکه نقش و نگاه مردم در برند‌ها موجب می‌شود تا نگاه توسعه‌ برندینگ در کشور ایجاد شود، افزود: به صورت کلی برند سازی باید در سه وجه مدیریت خصوصی، دولت و نگاه اجتماعی و تعامل مردم، مورد توجه کشورها قرار گیرد.

فتاحی، با اشاره به اینکه برای تغییر نگاه مردم و تمایل به برندسازی در کشور، مسئولان باید به کارآفرینان کمک کنند، گفت: برند ملی باید بخشی از منافع ملی باشد.

وی افزود: در حال حاضر نگاه ارگان‌ها به برند داخلی نامناسب و حتی قوانین زائدی وجود دارد که برای رفع آنها باید از اقتصاد دستوری فاصله گرفت و اقدامات لازم را برای تحقق اقتصاد مقاومتی و رقابتی در کشور انجام داد.

فتاحی با بیان اینکه محبوبیت یک کالا نه تنها هویت اقتصادی کشورها را بالا می برد، بلکه رشد و شعور فعالیت مردم را هم بیشتر می‌کند، تصریح کرد: در همین زمینه برای تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور باید از یکی از ابزارهاهمانند تولید برندهای مطرح و با کیفیت در بخش‌های مختلف استفاده کنیم.

معاون بهبود تولیدات گیاهی اداره کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری هم گفت: این استان با تولید بیش از یک میلیون تن محصولات باغی و زراعی از جایگاه برتری در کشور برخوردار است.

حمیدرضا دانش افزود: استان چهارمحال و بختیاری در زمینه تولید بادام مقاوم اول، در زمینه قارچ مقام پنجم و در تولید گردو، رتبه نهم کشور را از آن خود کرده است.

این در حالی است که با تمام این موفقیت ها، نام و برندی از محصولات تولیدی چهارمحال و بختیاری در بازار وجود ندارد و در حقیقت برندسازی حلقه مفقوده‌ تولیدات کشاورزی این استان است.

محصولات کشاورزی و باغی چهارمحال و بختیاری با وجود کیفیت برتر به استان های دیگر ارسال و با برند آن ها، دوباره به استان بر می گردد و یا در سایر نقاط کشور به فروش می رسد.

تسریع و کمک به برند سازی محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری می تواند نقش مهمی در افزایش سرمایه گذاری، رونق تولید و اشتغال این استان داشته باشد.

لازم به ذکر است: برند سازی و مدیریت برند ها در حوزه تولید یکی از محورهای اقتصاد مقاومتی است که در معرفی و ارائه محصولات به بازارهای داخلی و خارجی نقش آفرین می باشد.

انتهای پیام/ ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار