مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه گفت : وضعیت استاندارد تجهیزات تفریحی کرمانشاه چندان رضایت‌بخش نیست.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،محمودرضا نیازی مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با اشاره به فعالیت ۵۸۰ واحد تولیدی و صنعتی تحت پوشش استاندارد در استان کرمانشاه، گفت : تاکنون برای ۱۱۶۷ فرآورده تولیدی این واحد‌ها پروانه استاندارد صادر کرده‌ایم.

او گفت : در واحد‌های تولیدی استان ۴۲۹ کارشناس داریم که به کار نظارت بر فرآورده‌های تولیدی این واحد‌ها می‌پردازند.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه از صدور ۴۸ پروانه استاندارد جدید و ۱۲۵ مورد تمدید پروانه برای واحد‌های تولیدی استان طی شش ماهه امسال خبرداد و گفت: همچنین در این مدت به منظور جلوگیری از تولید کالا‌های بی کیفیت و صیانت از حقوق مصرف کننده، برای ۶۳ مورد از واحد‌های تولیدی استان حکم تعلیق و یا ابطال پروانه استاندارد صادر شد.

او گفت: در نیمه نخست امسال، ۵۱۰ مورد نمونه برداری و ۳۵۰ مورد بازرسی فنی از خط تولید واحد‌های تولیدی استان داشته‌ایم تا وضعیت کیفی تولیدات آن را مورد ارزیابی قرار دهیم.

نیازی گفت: علاوه بر نظارت بر فرآورده‌های تولیدی استان، بر تولیداتی که مربوط به استان‌های دیگر است و در داخل کرمانشاه توزیع می‌‍شود نیز با نمونه گیری و آزمایش نظارت داریم که در یکسال گذشته این نظارت‌ها حدود یازده هزار مورد بوده و منجر به جمع آوری سه هزار کالای فاقد علامت استاندارد شده است.

او به فعالیت‌های استاندارد در حوزه خدمات بویژه در بحث استاندارد آسانسور‌ها هم اشاره کرد و گفت: در مدت یکسال اخیر باتوجه به بازرسی‌هایی که انجام داده‌ایم، ۶۶۰ مورد تاییدیه ایمنی آسانسور‌ها صادر کردیم.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه بابیان اینکه تاکنون ۴۴ دستگاه آسانسور در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان شناسایی شده که آن‌ها را بازرسی کرده‌ایم، گفت: از این تعداد ۲۰ دستگاه یعنی ۴۵ درصد آن تاییدیه استاندارد دارند.

او تعداد دستگاه آسانسور‌های شناسایی شده در واحد‌های مسکن مهر استان را ۴۰۰ دستگاه اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۳۲۰ مورد تاییدیه ایمنی دارند که عدد قابل توجهی است.

نیازی گفت: البته در یکی دو سال اخیر با توجه به ناایمن بودن دستگاه آسانسور مسکن مهر شهرستان‌های روانسر، صحنه، سنقر و سرپلذهاب آن‌ها را پلمب کردیم تا فرآیند استانداردسازی روی آن‌ها انجام گیرد.

او گفت: در دستگاه‌های دولتی استان نیز تاکنون ۱۲۰ دستگاه آسانسور شناسایی کرده‌ایم که ۳۷ درصد آن‌ها یعنی ۴۵ دستگاه تاییدیه استاندارد گرفته‌اند.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه به وضعیت استاندارد تجهیزات تفریحی موجود در شهربازی‌ها، پارک‌های محلات و زمین‌های بازی استان پرداخت و گفت: طی دو سال اخیر از این تجهیزات چهار هزار مورد بازرسی داشته‌ایم که تنها منجر به اخذ ۳۰۰ مورد تاییدیه استاندارد شده که رقم مناسبی نیست.

نیازی گفت: در مجموع وضعیت استاندارد تجهیزات تفریحی استان چندان مناسب نیست.

او از تلاش برای استانداردسازی صنایع دستی استان خبر داد و گفت: در شهرستان دالاهو برای استاندارد سازی محصولات تولیدی ۲۰ کارگاه چاقوسازی وارد شدیم که خوشخبتانه همه آن‌ها اکنون محصولاتی با استاندارد و کیفیت تولید می‌کنند.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه به صادراتی بودن استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: از ابتدای امسال دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالای صادراتی از مرز‌های استان صادر شده که ۶۰ درصد از این میزان یعنی یک و نیم میلیون تن آن با نظارت اداره کل استاندارد صادر شده است.

او گفت: البته در این مدت ۴۰۰ مورد نمونه گیری از کالا‌های صادراتی را هم انجام داده‌ایم تا کیفیت کالا‌های صادراتی را مورد ارزیابی قراردهیم.

او به در پیش بودن فصل زمستان و رونق ایزوبام سقف منازل هم اشاره کرد و گفت: با توجه به این مسئله اخیرا نظارت‌های خود را بر سطح بازار کرمانشاه گسترش دادیم و در این مدت هم ۱۵ برند ایزوبام را که اقدام به تولید کالای بی کیفیت کرده بودند شناسایی کرده و به مقام قضایی معرفی کردیم.

این مسئول گفت: از این ۱۵ برند ۳۷۰۰ رول ایزوبام را در سطح بازار کرمانشاه جمع آوری کردیم.

او به وقوع زلزله سال ۹۶ در استان و اقدامات و نظارت‌های اداره کل استاندارد در بازسازی‌ها اشاره کرد و گفت: در مدت ۲۳ ماه پس از وقوع زلزله به دلیل بازسازی‌هایی که انجام گرفت میزان تقاضا برای مصالح ساختمانی زیاد شد، بنابراین ۴۹۰۰ مورد بازرسی از مکان‌های تولید و عرضه مصالح ساختمانی را در استان انجام دادیم که منجر به ۲۶۰ مورد اخطار و تذکر و پلمب ۸۴ واحد شد.

او افزود: البته از ۸۴ واحدی که پلمب شدند، ۴۰ واحد پیگیر کسب پروانه استاندارد شدند و اکنون فعالیت می‌کنند.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه افزود: در بازرسی‌هایی که از این واحد‌ها انجام دادیم، ۷۵۰ مورد نمونه برداری از مصالح تولیدی آن‌ها شد که خوشخبتانه ۹۰ درصد از نمونه‌هایی که گرفتیم مطابق با استاندارد‌های ملی بود.

او گفت: نتیجه کنترل کیفیتی که روی مصالح ساختمانی تولیدی استان داشتیم، باعث شد تا ساختمان‌های بازسازی شده در پس لرزه‌های بزرگی که داشتیم مقاومت خوبی از خود نشان دهند .

 

 

انتهای پیام/د

ایمنی ۴۵ درصد از آسانسور‌های مراکز درمانی

برچسب ها: استاندارد ، تسهیلات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.