به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ، سردار سید حسین جلالی جانشین معاونت فاوا ناجا گفت: از آبان ماه سال گذشته با برگزاری ۸ جلسه مختلف در جهت بررسی نیازهای و مشکلات اربعین سال قبل در حوزه فناوری و اطلاعات به صورت استانی و یگانهای مختلف شکل گرفت و پیوست فاوایی و دستورالعمل جامع اربعین تهیه و به استانهای هدف ارسال و ابلاغ شد.
او افزود: مجموعه اقداماتی که از ابتدای سال شروع و در ابتدای ماه صفر به پایان رسیده نصب ۱۳۰ دوربین برای پایش تصویری در مسیر ایلام تا پایانه مرزی مهران صورت گرفته که از این تعداد ۸۰ دوربین از شهر ایلام تا مهران و ۵۰ دوربین از شهر مهران تا پایان مرزی نصب شده و هیئت رئیسه ناجا میتوانند به صورت تصویری این مسیر را تحت نظارت و کنترل خود قرار دهند.
جلالی ادامه داد: در حوزه ارتباطات رادیویی برای یگانهایی که در ایام ماموریت اربعین وارد مرزها میشوند از ابتدای سال با نصب سیستم دی ام اس و تغییر آن از آنالوگ به دیجیتال میتوان پوشش و ارتباط بیشتر و با کیفیت بهتری در مسیر جادهها و یگانهای مرزی داشته باشند و این امر در مرزهای چهار گانه صورت گرفته است.
او اظهار کرد: در حوزه زیرساخت با کمک ستاد کل نیروهای مسلح از سال گذشته با ارتقاء پهنای باند لازم برای انتقال صوت، دیتا و تصویر از مناطق مرزی به سمت مراکز استانها در جهت رویت و نظارت توسط فرماندهان استانها و هیئت رئیسه ناجا بر وضعیت مناطق مرزی و عملکرد یگانهای زیر مجموعه انجام شده است.
جانشین معاونت فاوا ناجا مطرح کرد: در حوزه کنترل گذرنامهها در ۵ ماهه گذشته اقدامات مورد نظر در خصوص نرم افزارها با نصب سرورهای مورد نیاز انجام دادیم و کاربران در پایانههای مرزی با توجه به حجم زیاد زائران میتوانند تنها با ۷ ثانیه و به صورت تصویری روادید این عزیزان را کنترل کنند.
او با اشاره به نصبای وی ال اس یا ردیاب بر روی خودروهای پلیس بیان کرد:با نصب نزدیک به ۸ هزار ردیاب بر روی خودروهای پلیسی از ابتدای امسال، امکان پایش میزان تردد خودروها عبوری و همچنین مسیر و مکان آنها نیز مشخص میشود.
جانشین معاونت فاوا ناجا با بیان اینکه آمار ورود و خروج در پایانهها یک امر ضروری است، ادامه داد:در زمینه آمارگیری با نصب سامانهها مورد نیاز و اقدامات صورت گرفته، فرماندهان به صورت الکترونیک میتوانند ورود خروج دقیق زائران را رصد کنند.
انتهای پیام/ ن