رضا مورکیان مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، با اشاره به شناخت تأمین غذای سالم به اقشار مختلف جامعه، گفت: همزمان با فرا رسیدن ۲۴ مهرماه، روز جهانی غذا، این همایش در استان یزد برگزار میشود.
او افزود: کاهش مصرف قند، نمک، چربی در محصولات غذایی و آشامیدنی، نشانگرهای رنگی تغذیهای به منظور افزایش دانش مصرف کننده، برچسب اصالت و سلامت کالا جهت مبارزه با قاچاق کالا، ترویج نشان ایمنی و سلامت محصولات غذایی، تولید محصولات غذایی ویژه فراسودمند ،اطلاع رسانی و آگاهی مصرف کننده در حوزه سلامت غذایی، محورهای تعیین شده برای همایش روز جهانی غذا در یزد است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ادامه داد : تجلیل از واحدهای تولیدی، مسئولان فنی برتر از دیگر برنامههای همایش روز جهانی غذا است.
شعار ملی روز جهانی غذا، اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت نامگذاری شده است.
انتهای پیام/ی