به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، هدایت الله جمالی پور استاندار قزوین در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان قزوین در آوج تشکیل شده است، گفت: تا کنون جلسات به صورت متمرکز درشورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکز استان برگزار میشد، اما در رویکرد جدید سعی شده است شهرستانها در اولویت قرار گیرند، تا با همکاری مدیران شهرستانی برنامهها بررسی و تصویب شود.
جمالی پور، آوج را یکی از شهرستانهای کمتر توسعه یافته دانست و ابراز امیدواری کرد با همکاری دستگاههای اجرایی، بخشی از مشکلات این شهرستان رفع شود.
استاندارتاکید کرد: نیاز به همدلی و همزبانی داریم و از کسی پذیرفته نیست برای رسیدن به پست ومقام منافع ملی و اخلاق را زیر پا بگذارد.
جمالی پور افزود: انتظار دارم همه جریانهای سیاسی این موضوع را رعایت کنند و مبادا در فضای مجازی بداخلاقی شود و سنگ جلوپای هم بیاندازیم.
جمالی پور اضافه کرد: شهرستان آوج ظرفیتهای خوبی دارد و گردشگری، کشاورزی و معادن آن باید مورد توجه قرار گیرد.
استاندار تاکید کرد: استعلام از دستگاههای اجرایی بیش از ۲۰ روز نباید طول بکشد و بیش از آن به منزله پاسخ مثبت است.
او افزود: دلایل مخالفت باید روشن واضح و قابل قبول باشد و پنجره واحد برای پاسخ به استعلامها شکل بگیرد.
استاندار گفت: ضمانتهای بانکی باید برای روستائیان تسهیل و پد فرود هلیکوپتر باید ساخته شود. جملی پور همچنین بر اختصاص ۳۰۰ میلیون تومان برای هزینه در کاهش معضلات اجتماعی و تخصیص صد در صدی اعتبارات صدا و سیما و نیروی انتظامی تاکید کرد.
بهره برداری از معادن با فناوری روز، حمایت از صنایع غذایی و بسته بندی، جلوگیری از برداشت بی رویه از آب، فعال شدن ناحیه صنعتی با صنایع کاربردی در منطقه و احداث استخر سرپوشیده و سالن اجتماعات از دیگر مواردی بود که استاندار قزوین بر آنها تاکید کرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم گفت: در آیین نامه جدید شورای برنامه ریزی و توسعه استان که طبق آن، ۱۲ کارگروه در ۴ کارگروه خلاصه شده، ۲۵ نفر از مدیران عضو هستند.
ابوالفضل یاری با بیان اینکه کارگروههای فرعی هم میتوانند تصمیماتی بگیرند که جنبه پیشنهادی دارند افزود: علاوه بر اعضای رسمی باید سازمانهای مردم نهاد نیز در این جلسات حضور داشته باشند.
نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان با دو دستور جلسه آیین نامه اجرایی شورای برنامه ریزی و بررسی چالش ها، فرصتها و اولویتهای شهرستان آوج برگزار شد.
علیرضایی فرماندار شهرستان آوج هم در این نشست با تاکید بر مناسب سازی مسیرهای بین روستایی گفت: ۱۰ روستا داریم که راهی برای آنها ساخته نشده است که در حال حاضر ۲۰۰ کیلومتر از راههای روستایی این استان نیاز به مناسب سازی دارد.
رحمانی معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم گفت: راه روستایی، نداشتن بیمارستان، نبود فضای اقامت برای گردشگران، کمبود فضای ورزشی، آموزشی، استخرهای ذخیره آب از مهمترین نیازهای شهرستان آوج است.
بابایی صالح نماینده مردم بویین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی گفت: در سه اخیر گامهای خوبی برای گاز رسانی به مناطق شهرستان آوج برداشته شده است.
بابایی صالح، آنتن دهی نامناسب تلفن همراه، طولانی بودن روند صدور پرونده تولید طیور، کم بودن سهمیه سوخت تراکتورها، کمبود اعتبار برای طرحهای گردشگری، کم بودن استخرهای ذخیره آب و نبود مراکز درمانی مجهز را از جمله مهمترین مشکلات پیش روی مردم شهرستان آوج بیان کرد.
امام جمعه آبگرم هم گفت: بخش زیادی از مشکلات، مدیریتی است و بعضی از مدیران بی سلیقه هستند و چوب لای چرخ میگذارند.
حجت الاسلام صالحی افزود:۸ سال پیش قرار بود طرح فاضلاب اجرا شود، اما هنوز کاری انجام نشده، طرح جامع شهری، این شهر را قفل کرده است و هیچ کاری در توسعه شهری نمیتوان انجام داد، برای ساماندهی چشمههای آب گرم و تبدیل آن به شهر نمنوه گردشگری کارهای زیادی انجام نشده است.
ملکی آب مدیرعامل شرکت آب منطقهای قزوین با بیان اینکه ۳ چشمه در شهرستان آوج قابلیت تبدیل به ظرفیت گردشگری است و از حق آبههای عرفی و قدیمی میتوانند استفاده کنند.
ملکی افزود: اما اگر آب جدید برداشته شود در پایین دست دچار مشکل می شویم.
خمسه رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین هم گفت: به دنبال حل کردن مشکلات سوخت تراکتور هستیم و لایروبی، افزایش آبیاری تحت فشار و استخرهای ذخیره آب از عمدهترین برنامههای امسال جهاد کشاورزی است.
دکتر مهرام رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم از گرفتن مجوز احداث بیمارستان در این شهرستان خبر داد.
مهرام با اشاره به پوشش صددرصدی بهداشتی در این شهرستان افزود: دستگاههای مرکز دیالیز تا پایان مهر ماه برای نصب از گمرک ترخیص میشود وایجاد پد برای فرود بالگرد اورژانس هم از اولویتهای این دانشگاه است. ماست.
انبارلویی مدیرکل صدا و سیمای مرکز قزوین هم گفت : ۸۰ درصد مناطق این شهرستان تحت پوشش برنامههای تلویزیونی است و با اختصاص منابع مالی مورد نیاز پوشش کامل خواهد شد.
مدیرکل صدا و سیما، در این شهرستان دفتر خبری وجود ندارد که باید تجهیز و فعال شود.
رحمانی مدیرکل آموزش و پرورش: اردوگاه دانش آموزی این شهرستان در حد کلنگ زنی باقی مانده است.
به گفته رحمانی مدارس این شهرستان نیازمند تعمیر، بازسازی و نوساز است و برای تکمیل استخر این شهر با ۳۰ درصد پیشرفت به ۳ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هم گفت: طرحهای گردشگری آوج در صورت نداشتن موافقت اصولی، همچون تاسیسات گردشگری کامان دچار مشکل خواهند شد.
علیرضا خزائلی خواستار صدور مجوزهای اصولی برای توسعه پل معلق آوج شد.
علایی مقدم مدیرکل ورزش و جوانان هم گفت : چند طرح در دست اجرا و بهره برداری است و آماده ایم خانههای روستایی را تجهیز کنیم.
اسماعیلی مدیرکل فرهنگ و ارشاد: ساختمان اداری و نبود مجموعه فرهنگی در شهر آوج از جمله مشکلات این حوزه است.
او همچنین کانون فرهنگی هنری مساجد و مجتمعهای ارشاد را برای فعالیت بیشتر نیازمند اعتبار دانست.
سرهنگ منصوری فرمانده نیروی انتظامی آوج هم گفت : زمین برای ساخت ستاد انتظامی و کلانتری آماده، اما نیازمند منابع مالی است.
نبیل رییس سازمان صمت هم گفت : ظرفیتهای معدنی این شهر زود بازده و دارای ارزش اقتصادی است و ساخت تجهیزات نگهداری طیور در روستای اردلان میتواند سرمایه گذاری خوبی برای اشتغال داشته باشد.
حق لطفی مدیکل راه و شهرسازی هم گفت : برای تعمیر و نگهداری راههای این شهرستان باید اعتبار اختصاص یابد و مشاور برای اصلاح طرح جامع شهر آبگرم گرفته شده است.
انتهای پیام/ک