به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، نخستین جشنواره غذاهای دریایی که به مدت ٢روز در ساحل دریاچه اوان منطقه الموت قزوین،٦١شرکت کننده از استانهای مختلف اعم از قزوین، تهران، البرز، گیلان و مازندران مهارت خود را در طبخ غذاهای دریایی به معرض نمایش گذاشتند.
آموزش ماهیگیری به شرکت کنندگان، آموزش طبخ غذاهای دریایی و برگزاری مسابقه ماهیگیری از دیگر بخشهای این جشنواره تفریحی بود.
این جشنواره توسط بخش خصوصی (شرکت آنلاین ماهی) با همکاری میراث فرهنگی استان قزوین، اداره کل محیط زیست استان و شیلات ایران برگزار شد.
انتهای پیام/ک