رئیس سازمان نظام پرستاری گفت: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کشور دچار کمبود ۱۵۰ هزار نیروی پرستار است.

اصغر دالوندی رئیس سازمان نظام پرستاری در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اجرای طرح تعرفه گذاری خدمات پرستاری اظهار کرد: در حال حاضر اجرای طرح تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری بعد از تصویب آن در مجلس هنوز اجرا نمی‌شود و فارغ‌التحصیلان این رشته از یک تبعیض و پایلوت رنج می‌برند.
 
او ادامه داد: بخشی از فارغ التحصیلان رشته پرستاری منتظر گذراندن طرح و برخی دیگر به دلیل نبود انگیزه کافی شغل خود را رها کرده و سراغ حرفه دیگری رفته‌اند.
 
دالوندی تأکید کرد: به طور کلی پرستاری یک شغل زنانه محسوب می‌شود به همین دلیل یک دهم از این نیرو‌ها به دلیل بحث زایمان و مرخصی به سر می‌برند و همین مسئله کمبود نیروی پرستار را بیشتر از قبل نمایان کرده است.

لزوم معرفی توانمندی‌های پرستاران به مردم

رئیس سازمان نظام پرستاری بیان کرد: بر اساس استاندارد دنیا باید به ازای هر هزار نفر جمعیت سه پرستار در مراکز درمانی مشغول به فعالیت باشند که با حساب این تعداد نیرو ما دچار کمبود ۱۵۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های سراسر کشور هستیم.
 
او گفت: حفظ و ارتقای نیروی انسانی در حوزه پرستاری موضوع بسیار مهمی است که این مسئله در خصوص پرستاران رعایت نمی‌شود.
 
دالوندی یادآوری کرد: من معتقدم که پرستاران از لاک بیمارستان‌ها بیرون آمده تا مردم از پرونده‌های این قشر به طور کافی آگاهی پیدا کنند و اجرای طرح مراقبت در منزل در راستای شناساندن توانمندی‌های پرستاران است.

بیشتر بخوانید: انتقاد از عدم برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای برای پرستاران
رئیس سازمان نظام پرستاری گفت: متأسفانه برخی از افراد تحت عنوان پرستار از بیماران و سالمندان مراقبت می‌کنند و هیچ اطلاعاتی در زمینه نگهداری از بیماران و رشته پرستاری ندارند.
 
انتهای پیام /
 

یک دهم نیروی پرستار به دلیل بحث زایمان در مرخصی به سر می‌برند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار