به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، خط ۲ تولید مرغ با عنوان گرید A و عرضه گوشت مرغ رتبه بندی شده در طرح ارتقای کیفیت بهداشتی با ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار نخستین بار در استان سمنان به همت بخش خصوصی به بهره برداری رسید.
در این طرح مرغ به صورت کاملا بهداشتی و بدون هیچ آلودگی و بیماری با توجه به رعایت حقوق شهروندی به دست مصرف کننده میرسد.
موسویان رییس این کشتارگاه گفت: کاهش آلودگیها و بیماریهای مشترک انسان و طیور از مزیتهای دیگر این طرح است.
او افزود: با ایجاد خط دوم و تمام اتوماتیک در این طرح به غیر از مولفه بهداشتی به دنبال تولید مرغ صادراتی نیز هستیم.
انتهای پیام / م