او افزود: اینکنگره هر ۲ سال یک بار با حضور جمعی از پزشکان و متخصصان بیماریهای ریوی از کشورهای مهم دنیا برگزار میشود؛ تا کنون ۱۶۰ مقاله علمی و پزشکی به این کنگره فرستاده شده است.
رئیس بیمارستان مسیح دانشوری ادامه داد: در این کنگره ۳ بخش مورد بررسی قرار خواهد گرفت که شامل بیماریهای ریوی، سل و مراقبتهای ویژه پس از پیوند ریه میشود.
او درباره جراحیهای انجام شده در بیمارستان مسیح دانشوری گفت: تاکنو ۸۱ مورد پیوند دو ریه، ۴۳ مورد پیوند یک ریه، ۲۵۷ مورد پیوند قلب و ۶ مورد پیوند کلیه در بیمارستان مسیح دانشوری انجام شده است.
ولایتی ادامه داد: در کل منطقه خاورمیانه مرکزی مانند بیمارستان مسیح دانشوری وجود ندارد. بیش ۲ هزار مورد جراحی تنگی نای انجام شده که در دنیا کم نظیر است.
۹۰ مقاله در این کنگره پذیرفته شده که در کنگره معرفی خواهد شد.
او به میزان مرگ و میر ناشی از سل در ایران اشاره کرد و گفت: میزان مرگ و میر سل در اوایل انقلاب ۴۰ نفر به ازای یک صد هزار نفر بوده که الان به ۱۴ نفر به ازای هر یک صدهزار نفر رسیده است.
رئیس بیمارستان مسیح دانشوری ادامه داد: مراقبت از ریه پس از پیوند، از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که امکان عفونت و پس زدن عضو پیوند شده وجود دارد. بیمارستان مسیح دانشوری تنها مرکز درمانی در کشور است که پیوند ریه را انجام میدهد، زیرا که این پیوند، بسیار سخت و مشکل است.
ولایتی درخصوص مهمترین محورها و دستاوردهای کنگره بیماریهای ریوی در جمع خبرنگاران گفت: نهمین کنگره بیماریهای ریوی و مراقبتهای ویژه بیماری سل توسط مرکز مسیح دانشوری از روز شنبه ۲۰ مهرماه آغاز و تا ۲۴ مهر ادامه خواهد داشت بدین صورت که تا تاریخ ۲۲ مهر به مدت ۳ روز بیماریهای ریه و مراقبتهای ویژه مطرح میشود و از ۲۳ مهرماه مصادف با روز جهانی مبارزه با بیماری سل، دستاوردهای مبازره با سل مطرح خواهد شد.
او ادامه داد: با تلاش وزارت بهداشت و سایر مراکز مختلف در سراسر ایران، پس از انقلاب میزان ابتلا به سل به یکسوم کاهش پیدا کرده است.
ولایتی با اشاره به دیگر دستاوردهای پیشرفت و درمان بیماریها بیان کرد: ما در این سالها بیش از ۲۰۰ مورد پیوند ریه، ۲۵۰ مورد پیوند قلب و ۲ هزار مورد جراحیهای نای را داشتهایم که همه آنها با موفقیت صورت گرفته است.
او در پایان گفت: میزان زنده ماندن کسانی که عمل پیوند داشتهاند قابل مقایسه با جهان پیشرفته است.
انتهای پیام/