استاندار خراسان رضوی گفت: از افزایش ضریب مطالبه گری در جامعه استقبال می‌کنیم چرا که معتقدیم تحقق این مهم، باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی و امنیتی می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی‌رضا رزم‌حسینی در نشست مشترک با اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: اگر اعتراضات به حق، مدیریت شده و مطالبات عمومی از مسیر قانونی پیگیر شود، می‌تواند به فرصت برای رفع نقاط ضعف در عملکرد دستگاه‌های اجرایی تبدیل شود.

او با تاکید بر اینکه در صورت افزایش ضریب مطالبه گری در جامعه، آسیب‌های اجتماعی و امنیتی کاهش می‌یابد، ادامه داد: در استان به دنبال این هستیم که مطالبه گری اجتماعی در مسیر قانونی خود افزایش پیدا کند.

استاندار خراسان رضوی گفت: به رغم آنکه میزان فراخوان‌ها حدود ۳۸ درصد افزایش داشته است، اما تجمع‌های برگزار شده در استان ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است لذا باید با معترضان گفت و گو کرده و شرایط را برای رفع مشکلات آن‌ها فراهم کنیم.

رزم حسینی افزود: به منظور تسهیل ارائه خدمات درمانی با کیفیت‌تر به مردم، درخواست‌های مطرح شده از سوی هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رابطه با سرانه درمانی زائر، افزایش تخت‌های بیمارستانی و وصول مطالبات از بیمه‌ها را پیگیری خواهیم کرد.

محمدرضا دارابی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز ضمن گزارشی از سرانه‌های درمانی و بهداشتی مشهد و مقایسه آن‌ها با سایر شهرها، گفت: سرانه بهداشتی مشهد نسبت به جایگاه و میزبانی از حجم قابل توجهی زائر و توریست خارجی مناسب نیست و مسئولان باید نگاه ویژه تری نسبت به این کلانشهر داشته باشند.
 
انتهای پیام//ف.س
 

مطالبه گری اجتماعی در مسیر قانونی خود افزایش پیدا کند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.