به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، عامل این اقدام شوم وقتی بازداشت شد ادعا کرد انگیزه اش تنبیه پسرنوجوان بود!
سناریوی تلخ
اواخر تابستان امسال بود که پلیس تهران خود را در برابر یک تراژدی تلخ دید که در آن پسر ۱۵ سالهای هدف نیت شیطانی قرار گرفته بود.
پویا که گریان و وحشت زده بود، همراه پدرش به پلیس آگاهی تهران رفت و از دسیسه همکلاسی اش پرده برداشت.پویا گفت: یکی از همکلاسی هایم به نام سهراب و یک مرد جوان به نام سیاوش به من تعرض کردند.
پسر نوجوان ادامه داد:مدتی بود با یکی از همکلاسی هایم به نام سهراب درگیر بودیم. ما چند نوبت با هم دعوا کردیم و هر روز در مدرسه با هم لجبازی میکردیم. آخرین بار سهراب همراه مردی جوان سوار بر موتور دنبالم آمدند. آن مرد سیاوش نام دارد. او مدام میگفت قصد دارد من و سهراب را با هم آشتی دهد. او از من خواست تا سوار موتورش شوم. من در حوالی میدان امامت سوار موتور آنها شدم و ما همراه هم به پارک جنگلی سرخه حصار رفتیم. آن جا سهراب ایستاد و کشیک داد و سیاوش مرا آزار داد.
بازداشت شیطان
با این ادعاها و همزمان با تایید پزشکی قانونی که نشان میداد پویا هدف تجاوز قرار گرفته است دستور بازداشت سهراب ۱۶ ساله صادر شد و این همکلاسی انتقامجو پس از دستگیری فاش کرد به خاطر کینهای که از پویا داشته است از دوستش به نام سیاوش خواسته بود تا پویا را گوشمالی دهد.
همین اقرار کافی بود تا با راهنماییهای سهراب، ماموران به تعقیب سیاوش بپردازند و او نیز به دام افتاد.سیاوش که ابتدا سعی داشت خود را بی گناه نشان دهد وقتی خودش را در برابر پویا آن هم با چشمانی گریان و سهراب دید، چارهای جز اقرار ندید و پذیرفت به پسردانش آموز در پارک جنگلی سرخه حصار تجاوز کرده است.
در دادگاه
سهراب و سیاوش دیروز در شعبه هفتم دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستادند و خواستار بخشش شدند.
در ابتدای جلسه، پویا در جایگاه ایستاد و با بیان این که روزهای سختی را بعد از اتفاق سرخه حصار داشته است و هر روز کابوس میبیند ادعا کرد نمیتواند از اقدام همکلاسی اش و سیاوش چشم پوشی کند و خواستار مجازات آنان است.
سپس سهراب در جایگاه ویژه ایستاد و گفت: من و پویا مدتی بود با هم درگیر بودیم. به همین دلیل، چون سیاوش را از قبل میشناختم و او بچه محل مان بود از او خواستم تا همراهم بیاید و پویا را ادب کند. اما من نمیدانستم قرار است او را به سرخه حصارببرد و آزار دهد.
سیاوش ۲۱ ساله نیز در دفاع از خود گفت: سهراب بچه محلمان بود وقتی از او شنیدم پویا اذیتش میکند و مدام با همکلاسی اش مشکل دارد، دلداری اش دادم تا این که او از من خواست پویا را گوشمالی بدهم در واقع من به خواسته بچه محل مان وارد دعوای دو پسر نوجوان شدم.
پسر شیطان صفت گفت: من برای آشتی دادن سهراب و پویا رفته بودم آنها را سوار بر موتورم به سرخه حصار بردم، اما وقتی دیدم پویا به جای آشتی کردن بار دیگر در پارک با سهراب درگیر شد عصبانی شدم. اصلا قرار نبود اتفاقی بین ما بیفتد، اما از روی خشم و تنها برای گوشمالی دادن به پویا دست درازی کردم، اما اصلا تجاوزی درکار نبود. با این حال خیلی پشیمانم که او را در این حد هم اذیت کرده ام.
بنابه این گزارش؛ در پایان جلسه قضات دادگاه وارد شور شدند تا رای را صادر کنند.
تحلیل کارشناس
دغدغه بیرونی در تربیت جوانان
دکتر رضا احمدی روان شناس و استاد دانشگاه
اصول تربیتی، سبک خانوادگی، محیط جامعه، گروه همسالان و تکنیکهای تربیتی و آموزش مدارس و... تعیین میکنند که فرد در جامعه و محدوده زندگی خود، فردی سالم یا مجرم باشد. برخی نوجوانان و جوانان موارد غیراخلاقی را یاد میگیرند و جزئی از رفتار و شخصیت شان میشود. نقش خانواده در این میان مهم است، زیرا اگر خانواده به طرز صحیحی به فرزند خود خطایی را که انجام داده تذکر دهد و نظارت بیشتری روی رفتار فرزندان داشته باشد قطعا فرزندانی که به اصول غیراخلاقی روی میآورند، تنبیه میشوند و راه نادرست را نمیروند.
خانواده موفق در جامعه دارای نشانههایی است. خانواده و والدین وظیفه اصلی شان پرورش فرزندان و تحویل افراد سالم به جامعه تلقی میشود بنابراین خانوادهای موفق به حساب میآید که به فرزندان خود مهارتهای بی شماری را بیاموزد و فرزندان زیر چتر موهبتها و نوازشهای صمیمانه والدین رشد یابند.
والدین باید از ظرفیتها و توانمندی فرزندان خود به نحوی استفاده کنند و آنها را مورد تشویق قرار دهند تا اگر فرزندان در برههای از زندگی دست به کار خلاف زدند یا اخلاق مداری را به چالش کشاندند، راه برگشت داشته باشند و پذیرش از سوی والدین نیز در این بین مقوله مهمی به شمار میرود، زیرا فرزندانی که مسئولیت پذیر و وظیفه مدار رشد میکنند قطعا اگر کار خلافی هم از آنها سر بزند باز به کانون خانواده بازمی گردند. روابط گسترده و صمیمی بین اعضای خانواده سبب میشود فرزندان راههای غیر اخلاقی را انتخاب نکنند و اصولا در چنین خانوادههایی هر عضو به انجام وظایف خود آشناست. اگر فرزندان در خانواده احساس آرامش و امنیت را تجربه کنند قطعا راه درست را برگزیده و موارد غیراخلاقی روی رفتارشان تاثیر نخواهد داشت. اما در مقابل فرزندانی که راه خلاف را انتخاب میکنند و انجام رفتارهای غیراخلاقی برای شان عادی است در خانوادههایی رشد یافته اند که در کانون خانواده مدام شاهد درگیری و نزاع و بدرفتاری بوده اند.
پشتیبانی و حمایت به موقع از فرزند سبب میشود کمتر به انجام رفتارهای غیراخلاقی روی بیاورد در حالی که متاسفانه برخی خانوادهها حمایت لازم و کافی را با فرزند سالاری اشتباه میگیرند و همین فرزند سالاری سبب میشود جوانان عملکرد مثبت خانواده را نادیده بگیرند و هنجارها و ارزشها و سنتهای خانواده را زیر پا گذارند. وقتی در جامعه سلسله مراتب خانواده به هم میریزد قدرت مشروع والدین کاهش پیدا میکند و خانواده نفوذی بر رفتارهای درست فرزندان نخواهد داشت. در جامعه امروزی سنت طلبی، سنت خواهی از بین رفته و تاثیر مخرب رسانهها و فضای مجازی روی رفتار جوانان سایه انداخته به همین علت است که خیلی زود جوانان حرمت شکنی میکنند و به حرف والدین بی توجه میشوند. هجوم رسانهها از بیرون جوانان را دچار از خودبیگانگی میکند و اطاعت از دستورات والدین برای شان بی ارزش میشود.
منبع:خراسان
انتهای پیام/
هر غلطی دوست دارن میکنن جلو قاضی تقاضای بخشش دارن
خاطره اون تجاوز هیچ وقت از ذهن اون نوجوان پاک نمیشه