به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مصطفی هنرمندیان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایذه گفت: ایذه یکی از مناسبترین اقلیمها را برای کاشت ارقام مختلف انجیر دارد و عمده انجیر این شهرستان در روستاهای سادات موسوی، دره زنگ، سادات حسینی، شیوند، غریبیها و قلعه سرد بخش دهدز و مقداری نیز در بخش سوسن تولید میشود.
او افزود: ارقام انجیر کشت شده در این شهرستان شامل انجیر سبز استهبان، کشکی و محلی است که بازده به نسبت خوبی نیز داشتهاند.
هنرمندیان سطح باغهای انجیر ایذه را ۲۷۰ هکتار عنوان کرد و اظهار داشت: از این مقدار باغ، ۲۰۰ هکتار قابل برداشت بوده و مابقی نیز هنوز به مرحله بارور شدن نرسیده است و در سالهای آینده به مجموع باغهای مثمر ایذه افزوده خواهند شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایذه تصریح کرد: انجیر ایذه، علاوه بر تازه خوری، به صورت خشک، مربا، گرده خشک، بندانجیر و نوع محلی پازن انجیر تهیه شده و به فروش میرسد.
این مقام مسئول اذعان داشت: متوسط تولید انجیر ایذه نسبت به سال گذشته تغییر خاصی نکرده است، سال قبل نیز حدود هزار و ۶۰۰ تن محصول از باغات انجیر شهرستان برداشت شده بود.
انتهای پیام/گ