معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان گفت: استان اصفهان از نظر مجتمع های رفاهی خدماتی در حال بهره برداری رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،محمدعلی صلواتی امروز معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان در آیین کلنگ زنی مجتمع خدماتی رفاهی زاینده رود اظهار کرد: یکی از سیاست‌های وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزایش ایمنی تردد و کاهش تصادف جاده‌ای است و از جمله کار‌هایی که در این راستا انجام می‌شود احداث مجتمع‌های خدماتی رفاهی، صدور موافقتانه‌های اصولی و صدور پروانه برای اینگونه مجتمع هاست.

او با بیان اینکه استان اصفهان از نظر مجتمع‌های رفاهی خدماتی در حال بهره برداری رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: استان اصفهان به لحاظ قرار گرفتن در چهار راه ترانزیتی کشور و عبور عمده سفر‌های ترانزیتی و ... یکی از استان‌های مهم کشور محسوب می‌شود بر همین اساس در حال حاضر ۴۹ مجتمع خدماتی رفاهی در سطح استان اصفهان در حال بهره برداری است که سه مجموعه از این تعداد در هفته دولت به بهره برداری رسید.

معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان با بیان اینکه از سال ۱۳۷۷ احداث هرگونه واحد تک منظوره در حاشیه راه‌ها و جاده‌ها ممنوع شده است، تصریح کرد: یکی از محاسن مجتمع‌های خدماتی رفاهی ایجاد رفاه و امنیت برای مسافران بوده و در زمان سفر قطعا مردم نیازمند ارائه خدمات شایسته هستند و این مجتمع‌ها می‌توانند نیاز سوخت، تهیه مواد غذایی، را تهیه کرده و خدمات شایسته را در قالب نمازخانه، رستوران و... را به مردم ارائه دهد.

او ادامه داد: مجتمع‌های خدماتی رفاهی توقف بیش از حد مسافران در جاده را کاهش داده و از سوی دیگر سبب کاهش تعدد دسترسی‌ها در جاده‌ها می‌شود که امنیت تردد را افزایش خواهد داد.

صلواتی اضافه کرد: خواب آلودگی یکی از عوامل مهم تصادفات جاده‌ای به شمار می‌آید که در استان اصفهان نیز این موضوع بسیار قابل مشاهده است، زیرا جاده‌های این استان حالت کویری داشته و رانندگان دچار هیپنوتیزم جاده‌ای می‌شوند و برهمین اساس مجتمع‌های خدماتی رفاهی می‌توانند برای توقف کوتاه مدت و رفع خستگی بسیار موثر باشند.

او عنوان کرد: کارشناسان همواره توصیه می‌کنند رانندگان بعد از هر دو ساعت رانندگی حداقل ۱۰ دقیقه توقف داشته باشند و با پراکندگی مجتمع‌های خدماتی رفاهی در استان اصفهان این مهم تحقق یافته است.

معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان میانگین تردد ساعتی خودرو در استان را ۳۶۹ وسیله نقلیه دانست و خاطرنشان کرد: شهرستان لنجان به لحاظ وجود جاذبه‌های گردشگری فراوان و محور مهم اصفهان_شهرکرد یکی از محور‌های مهم استان به شمار می‌آید و تردد ساعتی در این محور بیش از هزار وسیله نقلیه بوده که از میانگین تردد استان بیشتر است.

او افزود: در محور شهرستان لنجان دو مجتمع خدماتی رفاهی تعریف شده است که یکی از این مجتمع‌ها در ابتدای ورودی محور و مجتمع دیگر در نزدیکی شهر زاینده رود قرار دارد. مجتمع زاینده‌رود با ۱۵۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی در سه هکتار زمین احداث خواهد شد که حدود شش هزار و ۶۰۰ متر اعیانی و هفت هزار متر فضای سبز دارد.

صلواتی تصریح کرد: باید این نوید را به مردم شهرستان لنجان داد که با احداث این مجتمع خدماتی رفاهی شاهد توسعه گردشگری و امکانات زیرساختی در این منطقه خواهیم بود و امیدواریم با همراهی مسئولان استان و شهرستان و هموارسازی مسیر فعالیت سرمایه گذار این مجتمع در کمتر از یکسال به بهره برداری برسد.


انتهای پیام/م

 

مراسم کلنگ زنی مجتمع خدماتی رفاهی زاینده رود 

برچسب ها: حمل و نقل ، جاده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.