بیت‌اللهی، گفت: جایزه مصطفی(ص)، چتری برای توسعه و تعاملات علمی و تحقیقاتی دانشمندان جهان اسلام است.


جایزه مصطفی(ص)، چتری برای تعاملات علمی در جهان اسلام است/فاصله زیادی با دوران طلایی علم در جهان اسلام گرفتیمبه گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علی بیت‌اللهی رئیس گروه علم و فناوری نانو جایزه مصطفی(ص)، گفت: در حقیقت جایزه مصطفی(ص) چتری برای توسعه تعاملات علمی و تحقیقاتی دانشمندان و محققین جهان اسلام است که کمک شایانی به محققین و دانشمندان جهان اسلام بمنظور توسعه همکاری‌های فی‌مابین و انجام پژوهش‌های مشترک و هدفمند می‌کند. جهت‌دهی به پژوهش‌ها یکی از برنامه‌های مهمی است که جایزه مصطفی(ص) دنبال می کند.

رئیس گروه علم و فناوری نانو جایزه مصطفی(ص)، بیان کرد: واقعیت امر این است که ما فاصله زیادی با دوران طلایی جهان اسلام گرفتیم که علم و فناوری را به صورت بسیار بارز به دنیا معرفی می‌کرد و امیدواریم برنامه‌هایی که جایزه مصطفی(ص) دنبال می‌کند، بتواند زمینه‌ساز این جریان باشد و در آینده نه چندان دور شاهد بروز مجدد دوران طلایی علم و فناوری در بین کشورهای اسلامی در دنیا باشیم.


بیشتر بخوانید: استفاده از ظرفیت نخبگان مسلمان در نشر علم


جایزه مصطفی(ص)، نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام است که هر دو سال یک‌بار به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا می‌شود. این جایزه با شناسایی، معرفی و تقدیر شایسته از برترین‌های علم و فناوری در جهان اسلام، علم‌آموزی و پژوهش را در جوامع اسلامی ترویج و تشویق می‌کند.

سومین آیین اعطای جایزه مصطفی(ص) در‌ آبان¬ماه 1398 (نوامبر 2019) به منظور معرفی دانشمندان برتر علمی و فناوری‌ جهان اسلام برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار