به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «ماتام ویجی کومار»، عضو تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در این باره میگوید: «اگر بعد از یک وعده غذایی سرشار از آهن، چای سبز بنوشید؛ ترکیب اصلی موجود در این چای با آهن پیوند خواهد یافت.»
وی در ادامه میافزاید: «در صورت این پیوند، چای سبز خاصیت آنتی اکسیدانی اش را از دست میدهد. به منظور بهره گیری از فواید چای سبز، بهترین راه این است که با مواد خوراکی سرشار از آهن مصرف نشود.»
مواد خوراکی سرشار از آهن شامل گوشت قرمز و سبزیجات پهن برگ نظیر اسفناج و کلم هستند. به گفته محققان، نتایج مشابه در مورد مکملهای آهن هم صدق میکند.
محققان دریافتند EGCG، ترکیب اصلی موجود در چای سبز، مانع از میلوپراکسیداز میشود. میلوپراکسیداز آنزیمی ضدالتهابی است که از طریق سلولهای سفید خون در طول التهاب آزاد میشود.
زمانیکه EGCG و آهن همزمان باهم مصرف میشوند، EGCG پیوندخورده با آهن توانایی اش را در ممانعت از میلوپراکسیداز از دست میدهد.
منبع:مهر
انتهای پیام/