به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،سید محمد سیدی رئیس انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: پارسال سن ناوگان سواری مجاز به فعالیت به عنوان سرویس مدارس در استان، کمتر از هفت سال بود که امسال این ناوگان ۲ سال جوانتر میشود.
سیدی افزود: تصمیمگیری در زمینه عمر ناوگان، در کارگروه ماده ۱۸ شهرستانها انجام میشود و بر تامین و ارتقای تردد دانش آموزان، سلامت رانندگان و سلامت فنی ناوگان بررسی و نظارت میشود.
او افزود: امسال برای نخستین بار، سامانه پایش ناوگان دانش آموزی، «سپند» راه اندازی شده است و اطلاعات رانندگان، ناوگان و نیز دانش آموزان باید در این سامانه ثبت شود.
سیدی درباره افزایش نرخ کرایه جابه جایی دانش آموزان با سرویس مدارس هم اظهار داشت: هزینههای سرویس مدارس در کارگروه ماده ۱۸ شهرستانها تصمیم گیری و در شورای شهر مصوب میشود و این قیمتها هنوز نهایی نشده است.
رئیس انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش خراسان شمالی عنوان کرد: سال گذشته ۱۷ هزار و ۳۴۰ دانش آموز استان با سرویس مدرسه جابه جا میشدند که از این تعداد حدود ۱۵ هزار دانش آموز شهری و مابقی روستایی بودند.
او گفت: سال تحصیلی گذشته، دانش آموزان روستایی استان روزانه با ۲۴۵ سرویس و دانش آموزان شهری با ۲ هزار و ۸۰۵ سرویس و در مجموع روزانه با سه هزار و ۵۰ سرویس، خدمات رسانی شدند.
سیدی افزود: سال تحصیلی گذشته، هزار و ۹۰۹ راننده مرد و ۸۸۹ راننده زن کار جابه جایی دانش آموزان شهری و روستایی را بر عهده داشتند که برآورد میشود شمار دانش آموزان و شمار رانندگان در سال تحصیلی جاری بیشتر شود.
رئیس انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: سال تحصیلی گذشته چهار فقره سانحه برای سرویس مدارس استان گزارش شد که در این سوانح دانش آموزی مصدوم نشده است.
۱۶۵ هزار دانش آموز خراسان شمالی در بیش از ۲ هزار آموزشگاه زیر نظر ۱۴ هزار معلم تحصیل میکنند.
انتهای پیام/د