به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمد حسینی نژاد رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: استان کرمان ظرفیت خوبی برای چهار بخش زمینشناسی دارای ظرفیت کانیزایی دارد و از سال ۹۳ سازمان صنعت، معدن و تجارت به صورت ویژهتر بحث اکتشاف را با توجه به سند راهبردی دنبال میکند و قرار است در حوزه سنگ آهن و مس قطب شویم.
او افزود: اکتشافات استان کرمان مربوط به دهههای قبل بوده و به صورت خاص در سال ۱۹۷۰ توسط شرکتهای خارجی در استان کرمان اتفاق افتاد.
او بیان داشت:: درسند راهبردی استان کرمان، تولید ۲۴۰ هزار تن مس کاتد باید به ۴۰۰ هزار تن برسد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان تصریح کرد: این سیاست در سال ۹۳ در قالب تعریف پهنه در مقیاس بزرگ مقیاس در استان کرمان تعریف شده و افراد حقیقی و حقوقی میتوانند اکتشافات را در حوزه معدن دنبال کنند، اما متاسفانه برخی اشخاص فاقد توان مالی و فنی در این حوزه ورود کردند و این افراد نه تنها مشکل اکتشاف را رفع نکردند، بلکه موجب بلوکه شدن بخش بزرگی از استان شدند لذا با توجه به قوانین و نیاز استان سیاست پهنهها را تعریف کردیم.
او افزود: در قالب ۲۵ پهنه ۴۶ هزار کیلومتر مربع از استان را برای اکتشافات معدنی در مقیاس بزرگ را تعریف کردیم و ماحصل آن بانک اطلاعاتی جمعآوری شد که اکتشافات در آن موجود است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: طی مصوبه سران قوا اکنون به علت نداشتن تجربه وزارت جهاد کشاورزی در حوزه بازار، تصمیم به مسکوت ماندن قانون تمرکز گرفته شد و وظایف وزارت صنعت، معدن و تجارت به این سازمان برگشت داده شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به التهابات ایجاد شده در حوزه بازار این استان طی سالهای اخیر گفت: اینک نقش کلیدی در تامین، تنظیم و نظارت بر کالاهای اساسی در سبد خانوار را وزارت صنعت، معدن و تجارت برعهده گرفته است.
وی افزود: چالشهای حوزه بازار با کمک سیستم سازمانی و دستگاههای دخیل در تنظیم بازار در دستور کار قرار گرفته و به سرعت مشکلات این حوزه رفع میشود.
انتهای پیام/ح