کوروش فرزین معاون کل سازمان بیمه سلامت در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به میزان افزایش حقوق پزشکان اظهار کرد: اکنون حقوق پزشکان ۳۰۰ درصد رشد داشته است و این مسئله مورد بحث نمایندگان مجلس هم بوده است، اما باید بگویم که پزشکانی که استخدام دستگاههای دولتی هستند حکم حقوقی آنها بر اساس سابقه و درجه علمی این افراد صادر میشود و حقوقشان مانند سایر کارمندان دولت محاسبه میشود.
معاون کل سازمان بیمه سلامت ادامه داد: پزشکان نیز در حال طبابت در بخش غیردولتی و حتی مناطق کم برخوردار هستند که بر اساس تعداد عملهای جراحیشان حقوقی تحت عنوان کارانه به آنها تعلق میگیرد و بر اساس نظام پرداخت بیمارستانها این کارانه به پزشکان پرداخت میشود.
او تأکید کرد: متأسفانه برخی از افراد کارانه را با حقوق اشتباه میگیرند و افرادی در کشور هستند که به کار طبابت مشغول بوده، اما در حدود ۸ ماه کارانه خود را دریافت نکردهاند.
فرزین با اشاره به اینکه کارانه به حقوق مصوب هیچ ارتباطی ندارد، بیان کرد: اکنون مطالبات دانشگاهها به روز نیست به همین دلیل مراکز درمانی نتوانسته کارانه پزشکان را بپردازند؛ کارانه بر اساس سیستم دانشگاهی فرمولی دارد و اینطور نیست که هر پزشکی هر چقدر عمل جراحی انجام دهد پول بیشتری دریافت میکند، زیرا برای پرداختیهای بیمارستان سقفی گذاشتهاند.
بیشتر بخوانید: هشدار به مردم؛ فریب شرکتهای وابسته به بیمه سلامت را نخورید
معاون کل سازمان بیمه سلامت افزود: در استان تهران ۳۵۰ هزار نسخه دارویی و بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار پرونده بستری در سال به سازمان بیمه ارسال میشود که کل هزینههای استان تهران مبلغی در حدود ۲ هزار میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است و ۶۰ درصد از هزینهها مربوط به بستری در بیمارستان و بقیه مربوط به بخش ارائه خدمات سرپایی در مراکز درمانی است.
انتهای پیام/