به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، محمد اسماعیل مطلق مشاور معاون بهداشت در نشست مدیران کاهش خطر بلایا دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی قطب شمال شرق کشور، با اشاره به ضرورت مدیریت جامع در خصوص کاهش بلایا، گفت: پارسال در کشور با ۱۵ هزار و ۲۹۷ مخاطره مواجه بودیم به طوری که روزانه حدود ۴۰ مخاطره در کشور اتفاق افتاد.
او ادامه داد: با توجه به بررسیهای انجام شده مخاطرات ثبت شده پارسال شامل ۲۹ مخاطره بوده، که ۶۰ درصد آن مربوط به وقوع سیل، ۲۷ درصد زلزله، ۳ درصد طوفان و ۸ درصد آن مربوط به سایر مخاطرات از جمله رانش زمین، تصادفات، مسمومیت ها، آتش سوزی و... بوده است.
مشاور معاون بهداشت گفت: موقعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد را به جهت وجود بارگاه پر برکت و ملکوتی امام رضا (ع) و حضور خیل عظیم زائران در طی سال و به صورت ویژه در مناسبتهای مذهبی و به صورت خاص در دهه آخر صفر بسیار حائز اهمیت است.
مطلق افزود: برنامه ریزی و استراتژی ویژهای را برای این منطقه خواهانیم و نیازمند تخصیص منابع مالی، اعتبارات و نیروی انسانی به صورت خاص به این دانشگاه هستیم.
سید کاظم فرهمند قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مشاهدات و بررسیهای سالهای اخیر نشان دهنده این مهم میباشد که جهان به سمت بلایا پیش میرود.
او تصریح کرد: گرم شدن زمین باعث بر هم خوردن نظم آب و هوایی در جهان شده، به طوری که مکرراً شاهد وقوع بلایای طبیعی همچون سیل، زلزله و آتش نشان و ... در نقاط مختلف جهان هستیم.
قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکید مدیریت حوادث و بلایا بر موضوع پیشگیری و تقدم آن بر درمان میباشد، و پیشگیری مقدم بر درمان و از نظر هزینه اثر بخشی بسیار مقرون به صرفه است.
انتهای پیام//ح.ن
پیشگیری مقدم بر درمان است