
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، رضا سرحدینیا سرپرست ادارهکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان اظهار داشت:همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید ۴۹۰ کلاس درس در قالب ۹۹ مدرسه در سراسر این استان به بهره برداری میرسد.
او افزود: برای راه اندازی این مدارس بیش هزار و ۳۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
او با قدردانی از همت والای خیران در ساخت مدارس سیستان و بلوچستان افزود: ۷۶ مدرسه با۳۶۹ کلاس درس از مجموع این مدارس با همت و مشارکت خیران نیکاندیش مدرسه ساز ساخته شده است.
سرپرست اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان بیان کرد: این استان با توجه به نرخ ۱۴ برابری تعداد موالید و جذب بازماندگان از تحصیل همچنان با وجود همه اقدامات مطلوب انجام گرفته در مدرسه سازی به پنج هزار کلاس درس جدید نیاز دارد.
او بیان کرد: از مجموع ۱۸ هزار و ۹۵۴ کلاس درس در سیستان و بلوچستان، ۱۰ هزار و ۵۲۸ کلاس درس نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی است.
انتهای پیام/ع