به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ارومیه ،منصورفخاران مشاور معاون وزیر و مدیرکل روابط عمومی
سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در سفر به آذربایجان غربی و در نشست با مدیرکل و شورای معاونین اداره کل راهداری حمل و نقل جادهای این استان گفت: سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای از معدود سازمانهایی است که تک تک آحاد جامعه از خدمات آن بهرهمند هستند و در تمام طول سال و در همه مناسبتها خدمات رسانی این مجموعه بزرگ تعطیلی ندارد.
او اشرافیت بر رسانههای نوشتاری، تصویری، شبکههای مجازی و خبرگزاریها را لازمه روابط عمومی پاسخگو دانست و یادآور شد: این امر نه تنها در همراهی مردم با اهداف و رویکردهای سازمان و اخذ نتایج مطلوب تاثیر بسزایی خواهد داشت بلکه میتواند در تدوین خط مشی و چشم اندازهای آتی سازمان در جهت خدمت رسانی بهتر و همچنین افزایش اعتماد عمومی به مجموعه مثمرثمر باشد و زیرساختهای لازم در بین روابط عمومیهای ادارات استانی جهت دستیابی بر این ویژگی فراهم شده است.
فخاران روابط عمومی را مشاور امین برای تمامی سازمانها و نهادها عنوان کرد و گفت:
روابط عمومیها میتوانند با بررسی ذائقه مردم بویژه در بستر رسانههای اجتماعی و فضای مجازی، وضعیت موجود را بررسی و با اطلاع از مطالبات عمومی سازمان را در ترسیم نقشه راه یاری رسانند.
مشاور معاون وزیر و مدیرکل روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای اعطای مسئولیت اجتماعی به مردم با هدف تحقق مطالبات جامعه از جمله ایمنی را رویکرد اصلی روابط عمومی سازمان راهداری وحمل و نقل جادهای در این بخش معرفی و اظهار کرد: برای نتیجه بخش بودن تمامی اقدامات سخت افزاری ازجمله اصلاح هندسی نقاط پرحادثه، سیستمهای هوشمند حمل و نقل جادهای و علائم ایمنی، باید مردم را نسبت به این سخت افزارها و اهداف راه اندازی حساس و به بهره گیری از مزایای این امکانات ترغیب کنیم.
این مقام مسئول با تاکید بر ضرورت شفافیت در امور، انجام کار تیمی و تزریق امید در بطن جامعه گفت: اجرای رضایت بخش طرح ابرار (اقدام ملی برای راههای اولویت دار روستایی) نیازمند هدایت افکار عمومی و تلاش برای کاهش توقعات مردم است و روابط عمومی سازمان راهداری وحمل و نقل جادهای با حساسیت ویژهای این مهم را پیگیری میکند.
اعزام روزانه بیش از ۱۰۰دستگاه ناوگان باری به بنادر جنوب
در ادامه این جلسه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان غربی با تاکید بر اهمیت جایگاه روابط عمومی در توسعه و تعالی سازمان ها، این استان را دارای سهم بیش از چهار درصدی در جابجایی کالا و ناوگان باری و سهم ۲۳ درصدی از کل پایانههای مرزی رسمی کشور معرفی کرد و گفت: مهمترین گذرگاه زمینی ایران به کشور ترکیه و درحقیقت دروازه ورود کشور به اروپا در این استان قرار دارد که همواره در رتبههای اول تا سومدر زمینه صادرات و واردات، تردد مسافر و ترانزیت در بین پایانه مرزی زمینی کشور است.
ارسلان شکری با اشاره به فعالیت بیش از ۳۶ هزارنفر بعنوان راننده در بخش باری ومسافر در آذربایجان غربی یادآور شد: این استان به لحاظ کشاورزی بودن، دارا بودن آثار تاریخی ثبت جهانی، صنعت کنستانتره ومعادن زیاد یکی از استانهای مهم در زمینه حمل ونقلی محسوب میشود و همینامر گواهی راستین بر فشار کاری بالای همکاران تلاشگر در این بخش است.
او از اعزامروزانه بیش از ۱۰۰دستگاه ناوگان باری به بنادر جنوب برای حمل کالاهای اساسی به مقاصد مختلف خبر داد وافزود: ارائه آموزشهای تخصصی به فعالان بخش خصوصی این عرصه از برنامههایی است که در جهت ظرفیت سازی برای افزایش توان بهش حمل نقل جادهای داخلی بین المللی انجام میشود.
انتهای پیام/م