«زنگ که به نشانه نیمه شب، ۱۲ بار نواخته شد، سیندرلای زیبا که با درشکه طلایی و لباس پفدار خود موقع ورود چشمها را به خود خیره و پسر پادشاه را شیفته خود کرده بود، در میان رقص هراسان او را رها کرد تا قبل از ناپدید شدن لباسها و درشکهاش از قصر خارج شود.»
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، داستان سیندرلا، درخشانترین داستان پریانی است که همه ما در ذهن داریم. دختری زیبا و مهربان که شاهزادهای او را از ظلم و کنیزی برای نامادری نجات داد و به قصرش برد تا زندگی اشرافی و عاشقانه را در کنار هم آغاز کنند. این داستان حتی پا را فراتر از داستان گذاشت و تبدیل به نوعی سبک زندگی و جلوتر از آن تبدیل به یک سندرم شد؛ اما این داستان دیگر داستان پریان نیست. در همین تهران خودمان، طی یک مراسم عروسی لاکچری، شما میتوانید سیندرلای جشن خود باشید.
بیشتر بخوانید: خدمات نامتعارف تالارباغها / از مجالس مختلط و «میکاپیست» آقا برای عروس تا «بار» سرو مشروب
این بار، داستان سیندرلا متفاوت است
همه چیز آماده است. قصر پادشاه، به شکل کارتونی و همان شکلی که در ذهن داریم، قبل از ورود، طراحی و آماده شده است تا کاملا برای مهمانانتان لگوی مشهور کمپانی دیزنی را تداعی کند. عروس قبل از ورود، لباس مخصوص سیندرلا را میپوشد و سوار بر یک درشکه مجلل وارد مراسم میشود. نامادری و خواهرهای ناتنی، کارکنان قصر پادشاه، دربان و درشکهچی و مردم حاضر در مراسم رقص پسر پادشاه، با لباسها و چهرههایی که از کارتون سیندرلا در ذهن داریم همگی در کنار مشعلهای درخشان و قصر باشکوه شاه حاضرند تا این فانتزی را تکمیل کنند. پس از پیاده شدن سیندرلا از درشکه از زیبایی او مبهوت میمانند و راه را باز میکنند تا سیندرلا و پسر پادشاه که نقشش را آقای داماد بازی میکند به یکدیگر برسند.
دو نکته این داستان را از سناریوی سیندرلای واقعی متمایز میکند. اول اینکه برخلاف داستان اصلی با به صدا درآمدن زنگ نیمه شب، لباسها و درشکه سیندرلا ناپدید نمیشود و او مجبور به فرار نیست. نکته دوم، دلیل این ناپدید نشدن را توضیح میدهد. جواب خیلی ساده است؛ پول!
تیم اجرای این نمایش که حدود ۱۵۰ نفر هستند، چیزی حدود ۳۰ تا ۶۰ میلیون تومان دستمزد میگیرند، هزینه اجاره یک درشکه به همراه دو اسب سفید برای یک شب، حدود ۱۵ میلیون تومان است و اجاره تک تک مشعلهای حاضر در سالن، بین شبی یک تا دو میلیون تومان است. مجموع هزینه طراحی دکور و لباس و ... برگزاری این عروسی را در باغتالارهای مشهور اطراف تهران، دستکم ۵۰۰ میلیون تومان، تنها برای ۲۰۰ نفر مهمان میرساند.
سندروم سیندرلا چیست؟
شاید انتظار برای رسیدن شاهزاده سوار بر اسب سفید متداولترین جملهای است که میتوان در تعریف این سندروم گفت. سندروم سیندرلا نوعی خطای شناختی با مجموعه علائمی است که در بعضی دختران دیده میشود. زندگی در فضایی که فرد برای خوشبخت شدن خود را نیازمند دیگری میبیند و منتظر است بدون اینکه خودش تلاشی برای زندگیاش کند، کسی از راه برسد و اورا به سعادت و زندگی عاشقانه و اشرافی برساند، مهمترین علامت سندروم سیندرلاست.
هزینه برگزاری یک مراسم اشرافی در اطراف تهران
باغ تالارهایی که در حاشیه تهران قرار دارند هم، از نظر زیبایی و تجمل، کم از قصر پادشاه ندارند و اجرای نمایش در مراسم عروسی، فقط به داستان سیندرلا محدود نمیشود. بیدلیل نیست که هزینه ورودی آنها به تنهایی، بین ۴۰ تا ۸۰ میلیون تومان است. تیم ایده پردازی این تشریفاتها آماده اند تا همه فانتریها و علایق زوجها را در قالب تمهای مختلف مراسم عروسی پیاده کنند. از رقصهای سنتی گرفته تا رقص سماع و اجرای تم رنگی و ... برای مهمانان هم مهیاست. موسیقی هم جای خودش را دارد و در اکثر مواقع خبری از دیجی نیست و به جای آن پیانیست یا گروه نوازنده ویالونسل و ... حضور دارند.
در این باغتالارها انگار مرزی است که دنیای بیرون را از آنچه که در درون خود دارد، جدا میکند. گل و بوی گل اولین نکتهای است که توجه هرکسی را به خود جلب میکند. در همه جا دستهها و گلدانهای بینقص گل قرار دارند. مهمانداران دائما در حال تعارف کردن آبمیوههای رنگوارنگ و انواع فینگرفود و ظرف میوههای خرد شده و دسر هستند.
به طور کلی، برگزاری عروسی در این باغ تالارها از کف ۱۰۰ میلیون شروع میشود و سقفی برای آن وجود ندارد، اما معمولا تا ۸۰۰ میلیون تومان و بالای یک میلیارد تومان در برخی باغتالارهای خاص میرسد.
آیتمهای اصلی موجود در منو این باغ تالارها شامل غذاست که خود از چند مدل نوشیدنی خوشآمدگویی، پذیرایی قبل از شام و مزههای سرد، فینگرفودها، سالادبار، دسر، نوشیدنیها و شام اصلی که از غذاهای برنجی، چلو وخورش، کبابها و غذاهای لوکس تشکیل شده است، شیرینی و گلآرایی، شمعآرایی، نور پردازی از دیگر آیتمهای منو هستند با توجه به حجم و نوع گلهای استفاده شده و غذاهایی که شما درخواست میکنید، از ۴۰۰ هزار تومان برای هر نفر تا ۳ میلیون تومان متغیرند.
تا اینجا همه چیز مطابق منو پیش میرود و بسته به انتخاب عروس و داماد، قیمت منو با در نظر گرفتن همه آیتمها از ۴۰۰ هزار تومان برای هر نفر در باغتالارهای معمولی تا ۳ تا ۴ میلیون در باغهای مطرح، میرسد و مجموعا با در نظر گرفتن منو و ورودی، برگزاری عروسی در این باغ تالارها از کف ۱۰۰ میلیون شروع شده و تا بالای یک میلیارد تومان میرسد.
اما از اینجا به بعد هزینههایی است که عروس و داماد باید برای تکمیل شب رویاییشان جداگانه پرداخت کنند. مثلا اگر برای پذیرایی از مهمانان، میز و صندلی چوبی بخواهند، هزینه اجاره هر صندلی حدود ۲۰۰ هزار تومان است یا حتی اجاره یک پایه چوبی ساده برای گلدان، حدود یک میلیون آب میخورد؛ یا تک تک اعمال اضافهای مثل نمایش سیندرلا، اجاره کالسکه، استخدام افراد و به طور کلی هر اکسسوری و خدمات دیگر جدا از منو محاسبه میشود.
اشرافی بودن، سفره عقد را هم به عنوان عضو جدا نشدنی هر مراسم عروسی، بینصیب نگذاشته است. محتوای تمام سفره عقدها تقریبا یکسان است: انواع برکتها، ظروف، آیینه و شمعدان و قرآن است. اما چیزی که آنها از هم متمایز میکند، حجم گلکاری و چیدمان این سفرهها و ظروف آن مرتبط است. سفرههای عقد در مراسم لوکس، اگر منحصرا با سلیقه عروس، ایده پردازی و طراحی نشده باشند، عمدتا سه مدل هستند:
سفره عقد نقره که شامل ظروف نقره و بلور هستند.
سفره عقد دونومیت: که در این سفره از ظروفی خاص به اسم دونومیت استفاده شده است و مناسب کسانی است که میخواهند سفره عقد منحصر به فرد و خاص خود را داشته باشند.
سفره عقد طلا: که مثل سفره نقره، شامل ظروف طلا کار شده و بلور هستند.
حجم و میزان گلکاری، عامل دیگری است که میتواند قیمت این سفره را تغییر بدهد و در نهایت کف ۵ میلیون تومان برای سفرههای بسیار ساده و بدون ظروف خاص تا ۳۰ میلیون تومان تغییر میکند.
غالب مردم چطور عروسی برگزار میکنند؟
همه اینها درحالی است که هزینه برگزاری مراسم عروسی در یک تالار به طور متوسط، از کف ۳۰ هزار تومان برای هر نفر و سفارش یک مدل غذا و نوشیدنی شروع میشود و با حدود ۳۰ میلیون به طور کلی، میتوان یک مراسم باشکوه وآبرومندانه بدون هزینههای گزاف برگزار کرد.
اما اگر از شمال شهر، کم کم شروع به قدم زدن به سمت جنوب کنیم، اعداد و ارقام انگار که روی سرسره نشسته باشیم، یکی یکی کوچک میشوند و قدشان آب میرود. کم کم هزینهها به هم تبدیل میشوند. تنها با هزینه ورودی یک باغ تالار در چند قدم پایینتر کل عروسی را برگزار میکنند و قدمهای بعدی را که برمیداری، هزینه برگزاری عروسی زوجهای دیگر با هزینه اجاره یک مجسمه در یک باغ برابری میکند تا به جایی میرسد که زوجی با هزینه حداقلی طراحی یک سفره عقد، تمام مراسم خود را آبرومندانه به سرانجام میرساند.
اگر هم بخواهی همچنان قدم برداشتن به سمت جنوب را ادامه بدهی و از تهران خارج شوی، ممکن است کم کم به جایی برسی که نه تنها غذایی برای خوردن و سقفی برای زندگی، که حتی هوایی هم برای نفس کشیدن پیدا نکنی.
منبع:خبرآنلاین
انتهای پیام/
مرفهین بی درد......
و مردمی که بعضا نان شب هم ندارند ولی با سیلی صورت سرخ نگه می دارند
وای بر کسانیکه باعث این فاصله شده اند!!!
منتظر عذاب الهی باشند .دور نیست