به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «برای ما فقط سه خط قرمز مشخص کردند: آن هم خواننده زن، رقاصه زن و سرو مشروب، البته اگر خودتان مشروب را تهیه کنید و داخل بطریهای آب بریزید و بیاورید مانعی که ندارد هیچ، به میزی هم که درینک میل میکند سرویس ویژه هم میدهیم.»
فکر میکردم برای شنیدن این حرفها باید خیلی تلاش کنم و آسمان به ریسمان ببافم تا مدیر یکی از تالارهای مجلل عروسی از سور و ساتی که برای این مجالس به پا میکنند، بگوید، اما خیلی راحت در لابلای حرفهایی که هر عروس و داماد با مدیر تالار برای برگزاری جشنشان میزنند این موارد را گفت و حتی وقتی دید ما اصرار داریم که حتما گوشهای از باغ برای مهمانان خارجی مجلس عروسیمان «بار» برای سرو مشروب ایجاد شود بدون تقاضای مبلغ اضافی راضی به این کار شد!
بیشتر بخوانید: امکانات میلیاردی عروسیهای لاکچری/ از ایدههای عجیب برگزاری جشن بر اساس ظاهر زوجین تا بستههای «VIP» مهمانان!
چند وقتی بود که خبر برگزاری مجالس مختلط عروسی در پایتخت و سرو مشروب و انواع غذاهای نامتعارف و حرام از افراد مختلف در فضای مجازی برایم ارسال میشد، جدا از حرام و حلالی این مجالس خیلی از کاربران با ارسال این مجالس میگفتند: «ما نان نداریم بخوریم بعد برخی از افراد عروسیهای آنچنانی میگیرند و در فضای مجازی هم به اشتراک میگذارند.» از نظر برخی برگزاری چنین مراسمهایی ایرادی ندارد چراکه فرد، پول دارد و دلش میخواهد یک مجلس آنچنانی برگزار کند، کجای این کار ایراد دارد؟
قطعا برگزار کنندههای چنین مراسمهایی اطلاعاتی که برای تهیه گزارش نیاز داشتم و همچنین صحت و سقم برخی موارد منتشر شده در فضای مجازی را پشت تلفن نمیگفتند و یا حتی اگر به عنوان خبرنگار با آنها ملاقات میکردم نمیتوانستم از خیلی از مسائلی که پشت پرده برگزاری چنین مراسمهایی است با خبر شوم، پس تصمیم گرفتم به همراه یکی از همکارانم به عنوان عروس و داماد به یکی از این تالارباغها که در حاشیه پایتخت مشغول هستند و در خود تهران هم چند تالار زنجیرهای دارند مراجعه کنم و پاسخ سوالاتم را پیدا کنم.
گام اول تماس تلفنی و درخواست دیدار حضوری بود، با کلی سختی موفق به اخذ یک جلسه حضوری برای هماهنگی مراسم عروسی شدیم! آدرس دفتر باغ تالار حوالی خیابان خوارزم بود و خیلی تاکید داشتند تا دقیقا سر ساعت آنجا باشیم، به آدرسی که برایم پیامکی ارسال کرده بودند رسیدیم، اما نه تابلویی از تشریفات مجالس بر روی ساختمان نصب شده و نه هیچ تابلوی دیگری که نشان دهد این خانه یک واحد تجاری است!
وارد خانه شدیم، به غیر از استخری که داخل حیاط بود تمامی دکور و چیدمان خانه، اداری بود، به طبقه اول رفتیم و آقا پیام (مدیر مجموعهای که سوژه گزارش ما بود) به استقبال ما آمد، به طرف اتاق پرزنتیشن هدایت شدیم، اتاقی بزرگ با مبلمان لوکس و آلبومهای عروس و دامادهایی که عروسی شان را با آن تشریفات برگزار کرده بودند.
قبل از اینکه وارد هر صحبتی شویم به پیشنهاد آقا پیام یکی از کلیپهای موجود را دیدیم تا با نحوه سرویس دهی و برگزاری مراسمهای آن تشریفات آشنا شویم، بعد از دیدن کلیپ قرار شد تا تاریخ عروسی را مشخص کنیم با اینکه تاریخ فرضی که ما انتخاب کرده بودیم، حدود سه ماه دیگر و وسط هفته و بدون مناسبت بود، ولی آن تاریخ رزرو بود و قرار شد به عنوان مثال یک هفته زودتر عروسی را برگزار کنیم. (این موضوع را از آن جهت گفتم که متقاضیان برگزاری چنین مراسمهایی آنقدری زیاد است که به گفته مدیر آن تشریفات باید حدودا شش ماه زودتر برای تاریخ دلخواه برای رزرو اقدام کرد)
سه منو به ما دادند، منوی سیلور، منوی طلایی و منوی وی آی پی؛ تاکید کردند که منوی سیلور را برای عروسیهایی که در شش ماهه اول سال برگزار میشود توصیه نمیکنیم، چون منوی سطح پایینی است و افرادی که عروسیشان را در شش ماهه ابتدایی سال برگزار میکنند افراد لاکچری و سطح بالایی هستند، خواستیم تا منوی وی آی پی را برای ما رزرو کنند و توضیحات بیشتری درباره این منو به ما بدهند، همانطور که «پیام» منو را تشریح میکرد، نگاهی به منوی وی آی پی انداختم، از شیر مرغ تا جان آدمیزاد در منو پیدا میشد، دقیقا یاد مراسمهای اشرافی و سلطنتی در اروپا که از عکسها و فیلم هایش در فضای مجازی منتشر میشود، افتادم!
منویی با بیش از ۲۵ غذای ایرانی و خارجی که میتوانید در تصویر ببینید
بعد از اینها نوبت به اصل مراسم رسید، آقا پیام خیلی طبیعی سوال کرد: «مراسمتان هم که مختلط هست» من هم فورا از موقعیتی که به دست آوردم استفاده کردم و گفتم: «بله، مختلط هست شما که مشکلی ندارید؟ برای مهمانان ما که مشکلی پیش نمیاد؟» آقا پیام با قاطعیت جواب داد: «نه خانم خیالتان راحت، هیچ مشکلی برای کسی پیش نمیاد، بچهها پای کار ما هستند، احتمال دارد چند دقیقهای در مجلس بیایند و دوری بزنند و بروند» گفتم: «منظورتون از بچهها چه کسی هست؟ اینها که بیان داخل مجلس، مجلس به هم میریزد» پیام حرفم را قطع کرد و گفت: «نه اصلا آبروریزی نمیشود، بچههای اماکن با ما اوکی هستن، به ظاهر باید با این مراسمها مخالف باشند، ولی پای کار ما هستند، چندتا آقای اصلاح کرده با کت و شلوار میان داخل باغ، مثلا تایمی که قرار است غذا سرو شود و ماهم به بهانه چیدمان غذا زن و مرد را از هم جدا میکنیم و آنها رصدشان را میکنند و میروند»
دقیقا موقعی بود که میتوانستم موارد دیگری که از برگزاری این مراسمات شنیده بودم را سوال کنم، گفتم: «از بابت مختلط بودن مراسم خیالمان راحت باشد، برای سرو درینک چی؟ مشکلی که نیست؟» در کسری از ثانیه گفت: «مسلم است که نه، اما ما نمیتوانیم در باغ «بار» درست کنیم، تهیه مشروب هم با خودتان هست، داخل شیشههای آب معدنی بیارید روی هر میزی که دوست دارید بچینید، بچههای ما هم به میزی که درینک میخورد سرویس ویژه میدهند، اما از زدن «بار» و سرو مشروب با شیشههای اصلی داخل تالار معذوریم.»
همکارم که نقش داماد را بازی میکرد، گفت: «من مهمان خارجی دارم و برایم مهم است که مشروب با شیشه خودش در مجلس عروسی ام سرو شود، «بار» هم باید باشد، نمیشود که دزدکی دیرینک سرو کرد، اگر نمیتوانید ما برویم با یک تشریفات مجلس دیگر صحبت کنیم.»
بعد از کلی، چون و چرا بالاخره قبول کردند، به خاطر مهمانهای خارجی در گوشهای از باغ، «بار» ایجاد کنند و مشروب هم داخل شیشههای خودش سرو شود، جالب است بدانید برای اجرای این کار مبلغ اضافی درخواست نکردند!
«پیام» سوال کرد: «آرایشگر و آتلیه را هماهنگ کردید؟ اگر بخواهید یک مجموعه بی نظیر داریم، بهترین آرایشگر آقا را برای کار عروس خانم پیشنهاد میدهم و یک مجموعه عکاسی که در هر لوکیشینی که اراده کنید از شما عکاسی میکنند و پا به پای شما در مجلس هستند» متعجبانه سوال کردم: «آرایشگر آقا برای میک آپ عروس؟» گفت: «بله، بله، فلانی از معروفترین آرایشگرهای آقایی هست که در تهران فقط برای خانمها میک آپ انجام میدهد، حتی میتوانید قبل از مراسم یکی دو بار برای تست آرایش پیشش بروید تا خیالتان از حرفهای بودنش راحت شود.»
ترجیح دادم این بحث را ادامه ندهم و در مورد غذاها صحبت کنم، گفتم: «من یک منوی دریایی جدا از غذاهای دریایی که در منوی شما بود میخواهم، تمام جانوران دریایی که بتوان آنها را سرو کرد به همراه تزئینات مجلل» مدیر تالار حرفم را قطع کرد و گفت: «بله بله حتما، اولین عروسی هستید که منوی دریایی انتخاب میکند، اما خیالتان راحت یک منوی ویژه دریایی برایتان تهیه میکنیم ما در تهیه جانوران دریایی هیچ مشکلی نداریم، دوستانی در شهرهای دریایی داریم که هر موجودی را بخواهیم برایمان صید میکنند، به شما قول میدهم که بهترین منوی دریایی را برایتان تهیه کنم»
هر سوالی که داشتم جوابش را گرفته بودم، فقط مانده بود قیمت این بریز و بپاشها را بدانم تا گزارشم تکمیل شود، گفتیم: «ما ۵۰۰ نفر مهمان داریم، با احتساب مواردی که به منو اضافه کردیم و درخواستهایی که داشتیم هزینه برگزاری عروسی ما چقدر میشود؟»
دست به ماشین حساب شد و اعداد و ارقام را ضرب و تقسیم کرد و چندباری داخل گوشی اش را نگاه کرد و گفت: «برای ایجاد بار هزینه اضافی دریافت نمیکنیم، اما به غیر از منوی دریایی که فعلا رقمش معلوم نیست مبلغی حدود ۸۰۰ میلیون تومان میشود» یعنی برای هر مهمان رقمی در حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان.
در پایان مدیر تالار گفت: «حدود ۷ ساعت وقت دارید تا جواب نهایی برای برگزاری عروسیتان را با مجموعه ما بدهید والا من مجبور میشوم روز رزروتان را به افراد دیگری بدهم» و یک لیست رزرو آنلاین به ما نشان داد که لحظهای به روز میشد، یعنی این همه آدم هستند که میخواهند برای یک شب عروسیشان چنین مبالغ گزافی را پرداخت کنند!
تطبیق دادن این مجالس با چنین بریز و بپاشهایی نه با فرهنگ اصیل ایرانی و نه با آموزههای دینی ما همخوانی دارد، برگزاری چنین مجالس ریختن پول به جیب برخی سودجویان است که اگر بخواهی لیست هزینههایی که برای این مراسمها را بنویسی شاید یک چهارم رقم اعلامی به مشتری شود و از طرفی چنین مراسمهایی میتوانند باعث سرخورده شدن کسر قابل توجهی از دختر و پسرهایی که امکان برگزاری این مراسمها را ندارند، شود، البته که تعداد قابل توجهی از این تالار باغها عکسها و فیلمهای غیرواقعی از تشریفات خودشان در فضاهای مجازی منتشر میکنند تا جوانان را مشغول تجملات کنند و به راحتی بتوانند جیبشان را خالی کنند.
ادعاهای این تالار باغ (که یکی از معروفترین تالارباغهای پایتخت هم هست) مبنی بر هماهنگی با نهادهای مختلف برای برگزاری مجالس مختلط جای بررسی دارد و اگر هر نهاد نظارتی تمایل داشته باشد، خبرگزاری مهر میتواند مستندات لازم را در اختیارشان قرار دهد.
منبع:مهر
انتهای پیام/