به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان محمودآبادی؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان با اشاره به اینکه سطح زیر کشت گیاهان دارویی شهرستان سیرجان ۳۱ هکتار است؛ گفت:اقلیم شهرستان مستعد پرورش انواع گیاهان دارویی از جمله آویشن، اسطوخودوس، زیره، گل گاوزبان، به لیمو، پنیرک، گل راعی، مرزنجوش، بادرنجبوییه، بابونه، چای ترش، زوفا، کاکوتی، سنبل الطیب، مریم گلی و بسیاری از گیاهان دارویی از خانوادههای متعدد گیاهی از جمله نعناعیان، چتریان، شاهپسند، بابونه، پنیرک، سنبل الطیب است.
او افزود: میزان اشتغالزایی برای هر هکتار گیاهان دارویی یک نفر اشتغال مستقیم و حدود ۵ نفر اشتغال غیر مستقیم است و با توجه به بحران کم آبی، نیاز آبی کم گیاهان دارویی و رویکرد جامعه به سمت مصرف این گیاهان، کشت و پرورش گیاهان دارویی برای کشاورزان سبب اشتغالزایی و درآمد و دارای صرفه اقتصادی است.
محمودآبادی بیان داشت: هم اکنون یک واحد نیمه مکانیزه در زمینه عرق گیری و بسته بندی گیاهان دارویی و همچنین واحدهای عرق گیری خانگی در سطح شهرستان فعالیت دارند.
او افزود: به تازگی اصغر ایرانمنش کشاورز فعال در زمینه تولید گیاهان دارویی، ۲۰۰ کیلو گرم برگ به لیمو به کشور ترکیه صادر کزده است.
او تصریح کرد: با توجه به اهمیت کاشت گیاهان با نیاز آبی کم، ترغیب و تشویق کشاورزان جهت پرورش این گیاهان از جمله اولویتهای مهم جهاد کشاورزی شهرستان بوده که از طریق برگزاری کارگاهها و کلاسهای آموزشی و آموزش انفرادی کشاورزان به این مهم پرداخته شده است.
انتهای پیام/ح