به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، احمد سیاووش پور رییس کل دادگستری گیلان در نشست شورای حفاظت از حقوق بیت المال گیلان با بیان اینکه ناهنجاریهای اجتماعی و فرهنگی در مناطق حاشیه ایی شهر، بیشتر از شهر است افزود: مشارکت دستگاههای متولی در کاهش این ناهنجاریها میتواند تعداد ورود پروندهها به محاکم قضایی را کاهش و خدمات شهری به شهروندان را افزایش دهد.
او با بیان اینکه سالانه حدود ۶۰۰ هزار پرونده در محاکم ۲۶ گانه قضایی گیلان رسیدگی میشود تصریح کرد: ۳۰۰ هزار فقره از این پرونده ها، جدید است که ۲۵ درصد آن به خشونتهای ناشی از درگیریهای لفظی و نزاعهای فردی اختصاص دارد.
سیاووش پور رسیدگی به موقع به معضلات شهری و برنامه ریزی برای ارائه خدمات به شهروندان را مستلزم وجود ثبات در مدیریت شهری دانست و با انتقاد از اتلاف وقت ۱۱ ماهه برای انتخاب شهردار اضافه کرد: نبود ثبات در مدیریت شهری موجب مسکوت ماندن برنامههای میان مدت و دراز مدت توسعه و عمران شهری میشود.
رئیس کل دادگستری گیلان از آمادگی کامل دستگاه قضا برای همکاری با دستگاههای خدمات رسان به ویژه شهرداری رشت خبر داد و گفت: امیدواریم تشریک مساعی متولیان خدماتی و اجرایی استان، بتواند منشا خدمات اثر گذار و سازنده در دوران مدیریت جدید شهرداری مرکز استان شود.
علی اوسط اکبری مقدم معاون عمرانی استانداری گیلان نیز قانون شکنی را دلیل اصلی تشدید پدیده حاشیه نشینی در رشت دانست و افزود: اغماض از قانون حتی به بهانهی دلسوزی برای حاشیه نشینان زمینه افزایش معضلات اجتماعی، فرهنگی و عمرانی را در گذر زمان مهیا میکند.
در نشست شورای حفاظت از حقوق بیت المال گیلان هر یک از اعضای شرکت کننده نظرات خود را در خصوص معضل پدیده حاشیه نشینی و مخاطرات ناشی از گسترش روز افزون آن، دفع نامناسب پسماندها و پیشگیری از بروز آسیبهای فرهنگی و اجتماعی جامعه ارائه دادند.
انتهای پیام/آ