رئیس آموزش و پرورش منطقه تبادکان گفت: با وجود دانش آموزان مستعد در حاشیه شهر مشهد،بیش از ۹۰درصد از این مدارس دونوبته است.

بیش از ۹۰درصد مدارس حاشیه شهر مشهد دونوبته استعلی سعیدی رئیس آموزش و پرورش منطقه تبادکان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، با اشاره به اینکه تبادکان سرزمین بالقوه استعدادهاست، گفت: بزرگ‌ترین و مهم‌ترین مشکل ما در آموزش و پرورش منطقه تبادکان به عنوان پهن پیکرترین منطقه آموزشی کشور، کمبود فضای آموزشی، امکانات و تجهیزات است، ما از لحاظ منابع انسانی بسیار غنی و سرشار هستیم و محرومیت این منطقه آموزشی ریشه در امکانات و فضا دارد.

او تصریح کرد: آموزش و پرورش تبادکان، به عنوان بزرگترین آموزش و پرورش کشور در حاشیه شهر مشهد، دانش آموزانی مستعد دارد که نیازمند حمایت هستند.

رئیس آموزش و پرورش منطقه تبادکان گفت: ۱۳۱ هزار دانش آموز در سال تحصیلی ۹۷-۹۸ تحصیل کردند که پیش بینی ما برای سال تحصیلی جدید بالغ بر ۱۴۱هزار دانش آموز است. از سال ۹۳تا کنون ۴۰هزار دانش آموز به منطقه تبادکان اضافه شده است.

سعیدی افزود: جمعیت دانش‌آموزی تبادکان از جمعیت دانش‌آموزی استان سمنان نیز بیشتر است.

او تصریح کرد: دانش آموزان این منطقه که دانش آموزانی مستعد هستند و امسال حائز رتبه‌های برتر استانی و کشوری شدند، نیازمند حمایت خیرین هستند.۳۳درصد رتبه‌های برتر استانی در اختیار تبادکان است. با تمام مشکلات و کمبود‌ها یک سوم مقام‌های استانی و کشوری در رشته‌های علمی، فرهنگی و ورزشی در دست دانش‌آموزان منطقه تبادکان است.

رئیس آموزش و پرورش منطقه تبادکان گفت:  آموزش و پرورش تبادکان به مدد استعداد‌های بی‌نظیر دانش‌آموزان می‌تواند در سطح کشور بدرخشد البته اگر به این منطقه توجه کنیم و بستر‌های شکوفایی استعداد‌ها را فراهم کنیم.

سعیدی همچنین به پروژ‌های در دست احداث در منطقه تبادکان اشاره کرد و افزود: پروژه‌های تبادکان، پروژه‌های خوبی است، اما موج جمعیت در حاشیه شهر مشهد زیاد است و به همین جهت هنوز کمبود فضای آموزشی داریم.

او با بیان اینکه منطقه تبادکان برای خروج از بحران، به ۸۰۰کلاس درس دیگر نیاز دارد، تصریح کرد: از سال گذشته تا کنون عملیات اجرایی ۱۶پروژه آموزشی به میزان ۶۲کلاس درس شروع شده است و در همین مدت زمان ۱۱پروژه با ۷۰کلاس درس افتتاح کردیم. در حال حاضر ۱۱۹کلاس درس داریم.

رئیس آموزش و پرورش منطقه تبادکان با تاکید بر اینکه بیش از ۹۰درصد مدارس حاشیه شهر مشهد دونوبته است در حالی که استاندارد کشور ۲۰درصد می‌باشد، گفت: منطقه تبادکان نیازمند توجه ملی است.

سعیدی ادامه داد: ما در منطقه تبادکان ۲۸هنرستان داریم که هیچکدام استاندارد نیست در حالیکه برای توسعه رشته‌ ها مهارت‌آموزی نیاز است.
 
او تصریح کرد: ما در منطقه تبادکان ۲۸هنرستان داریم که هیچکدام استاندارد نیست در حالیکه برای توسعه رشته‌های مهارت‌آموزی نیازمند استانداردسازی هنرستان‌ها هستیم.

رئیس آموزش و پرورش منطقه تبادکان  گفت: ۸۲۱ واحد آموزشی داریم و قید محرومیت در منطقه تبادکان، محرومیت در امکانات، فضا و امکانات است.

سعیدی با اشاره به سرانه استاندارد جهانی که به ازای هر دانش‌آموز ۸ و نیم متر است، تصریح کرد: سرانه استاندارد جهانی در کشور ۵و نیم متر و در خراسان رضوی ۴و نیم متر است، اما در منطقه تبادکان سرانه فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز ۲متر است که متاسفانه در حاشیه شهر مشهد این سرانه به ۱و نیم متر می‌رسد.

انتهای پیام//ف. ح


تبادکان سرزمین بالقوه استعدادهاست

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.