بیمارستان دورود در نزدیکی قبرستان قرار دارد و پروژه ساخت آن بعد از ۶ میلیارد تومان هزینه متوقف شده است.

به گزارش خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حدود ۹ سال پیش مشکل کمبود فضای درمانی باعث شد تا کلنگ ساخت بیمارستانی با حضور مسئولان و تشویق‌های حضار بر زمین زده شود؛ از همان روز بیش از ۱۸۰ هزار نفر ساکن این شهرستان برای پایان ساخت بیمارستان و مشکلات ای حوزه لحظه شماری می‌کردند، غافل از اینکه خانه از پای بست ویران است.

اشکال اصلی در ساخت این بیمارستان جانمایی آن بود، روز‌ها کار و هزینه صرف ساخت بیمارستانی بالای یک تپه می‌شد که برای رسیدن به آن باید از میان قبرستان عبور می‌کردید و هفت‌خانی بر سر راه داشتید تا به آن برسید و در نهایت بی توجهی به اصول حرفه ای و رفتار غیر منطقی برخی از مسئولان باعث شد تا بعد  از صرف حدود ۷ سال زمان و ۶ میلیارد هزینه پروژه متوقف شود.

چند میلیارد تومان در عمل به باد رفت، در حالی که این هزینه سنگین می توانست جان افراد زیادی را در طول این سال‌ها نجات داد.

ساخت بیمارستان در دل قبرستانی در درود/ پروژه بعد از 7 سال متوقف شد

بیمارستان دورود حالا پس از صرف هزینه های بسیار متوقف شده و معلوم نیست تکلیف آن چه می شود، برای باخبر شدن از وضع بیمارستان و آخرین تصمیمات، سراغ یکی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی لرستان رفتیم.

آخرین وضعیت بیمارستان نیمه کاره دورود

علی سرابی مدیر کل حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت بیمارستان دورود اظهار کرد: سال ۱۳۸۹ بیمارستان را وزارت راه و شهرسازی جانمایی کرد و ساخت آن آغاز شد و  مالک زمین و مجری طرح وزارت راه و شهرسازی بود.

سرابی تاکید کرد: در همان ابتدای کار، کارشناسان فنی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی لرستان اعتراض خود را نسبت به محل جانمایی و ساخت این بیمارستان اعلام کردند؛ یکی از دلایل اصلی برای اعتراض کارشناسان هزینه بالایی بود که بافت سنگی زمین منطقه به فرایند ساخت تحمیل می‌کرد.

ساخت بیمارستان در دل قبرستانی در درود/ پروژه بعد از 7 سال متوقف شد

مدیر کل حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: از طرفی منطقه در نظر گرفته شده برای ساخت بیمارستان دسترسی بسیار نامناسبی برای مردم منطقه داشت و از جمله نقاط برفگیر محسوب می‌شد  و در طول سال با باد‌های فصلی زیادی رو به رو بود.

وی تصریح کرد: فشارهای وارده از طرف مسئولان شهر منجر به ادامه فرایند ساخت این بیمارستان به دست اداره مسکن و شهرسازی شد اما مشکلات فوق کماکان وجود داشت.

سرابی گفت: فرایند ساخت ادامه داشت تا اوایل سال ۹۱ که تورم و افزایش هزینه‌ها منجر به اجرای ماده ۴۸ برای پیمانکار و توقف پروژه شد.

مدیر کل حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: در سال ۹۴ قرارداد مجددی با پیمانکاری جدید بستیم و ساخت بیمارستان حدود ۱۱ درصد پیشرفت کرد، در حالی که مسئولیت ساخت بیمارستان به وزارت بهداشت سپرده شده بود با بازدید وزیر وقت یعنی دکتر هاشمی و نمایان شدن مشکلات منطقه، پروژه در سال ۹۶ متوقف شد.


بیشتر بخوانید: افتتاح ۱۰۰ اورژانس بیمارستانی و ۱۴۰ کلینیک ویژه تا پایان سال


بیمارستان جدید دورود ساخته می‌شود

وی تصریح کرد: با توجه به نیاز منطقه به بیمارستان، دانشگاه علوم پزشکی لرستان زمین جدیدی را برای ساخت بیمارستان خریداری کرد و ساخت آن آغاز شد و جلسه نهایی تایید نقشه و فونداسیون این بیمارستان تا پایان هفته آینده برگزار خواهد شد.

سرابی گفت: ساختمان اولیه در نزدیکی قبرستان قرار داشت و بسیاری از مردم منطقه از این موضوع ناراضی بودند اما مشکل اصلی قرار گرفتن بیمارستان بالای تپه و مشکلات ناشی از آن برای ساخت بود، در حالی که  بیمارستان جدید در منطقه‌ای مناسب و نزدیک بخش پر جمعیت شهر قرار دارد.

مدیر کل حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: بنابر برنامه ریزی‌های انجام شده ساختمان اولیه که بنا بود به بیمارستانی ۸۰ تخت خوابی تبدیل شود به بخش اداری و آموزشی تغییر کاربری پیدا می‌کند و بیمارستان جدید با ۲۵۰ تختخواب و مساحتی بزرگتر در اختیار ساکنان این منطقه قرار خواهد گرفت و تا به امروز  بیمارستان دورود، حدود ۶ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهنار
۱۳:۱۰ ۱۰ مرداد ۱۳۹۸
چه اشکالی داره خوب بایدیه روزی به جایه ابدی خودبریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۵ ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
حدود ۶ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
Iran (Islamic Republic of)
هموطن
۱۲:۵۸ ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
درودیان عزیز .بیمارستان شما مانند سرابی شده که قبل از رسیدن به آن متاسفانه دوراز جون در اون قبرستان جان به جان آفرین تسلیم کنیم.خداوند به شما صبر جزیل عنایت کنه. دوستا ر همه دورودیان عزیز. مخصوصن دوست عزیزم ابراهیم و مسعود منوچهری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۸ ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
اینکه مسولین با سفارش و غیره منصوب میشوند نتیجه اش همین ناهماهنگی‌ها و اقدامات تأسف بار میشود . هی . چیبگیم والله.
Iran (Islamic Republic of)
احمدی
۱۱:۲۴ ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
کارشناسیشون حرف نداشته !! بیماری که اونجا بستری میشه وحالش بد هستش ، با نگاه از پنجره به قبرستان چه حالی میشه !! یا سعی میکنه زود خوب بشه یا روحیش را ازدست میده و با دیدن قبرستان هی مهربان ومهربانتر و... آخرهم که خانه آخرتش نزدیک و بغل گوش هست !!
Iran (Islamic Republic of)
سارا
۱۱:۱۹ ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
چه اشکالی دارد از قبرستان عبور کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۱ ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
اتفاقاً خیلی کارشناسانه ساخته شده، زیرا پس از فوت در بیمارستان، قبرستان در دسترس است!
Romania
نوری
۱۰:۴۰ ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
مدعی العموم باید وارد شود وافرادی که ساخت این بیمارستان را کلید زدند وهزینه هنگفتی را به بیت المال تحمیل کردندباید دادگاهی شوند،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۸ ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
ضرر نکردید این را به ارواح بفروشید یا اجاره دهید و در آمد این را خرج بیمارستان جدید کنید...
Iran (Islamic Republic of)
خیرخواه
۰۹:۰۹ ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
میخوان آخر کار رو اول کار نشون بدن که اگه خوشت اومد بری تو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۸ ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
6میلیارد!!!
دستگاههای نظارتی؟!!! بازرسی؟!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۸ ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
کسی نظارت نکرده؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۹ ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
بدبخت ترین شهر ، ازهر جهت دورود هست،درحال حاضر ،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۰ ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
متاسفم