پرتاب موشک بنا برپیش بینیهای انجام شده درسال ۲۰۲۰ با استفاده از موشک فضایی PSLV-XL از پایگاه پرتابی Sriharikota انجام خواهد شد.
بنا بر آمارها تنها کاوشگر ویژه مطالعه ستاره خورشید، کاوشگر پارکر ساخت ناساست که درسال ۲۰۱۸ به سوی خورشید پرتاب شده است و هنوز به محل اصلی ماموریت خود به دور نزدیکترین مدارستاره خورشید نرسیده است.
در ماموریت Aditya-L۱ قرار است یک سفینه فضایی داخل مدار Halo به دور ستاره خورشید در فاصله ۱/۵ میلیون کیلومتری دور از زمین قرار گیرد.
دراین ماهواره انواع تجهیزات و فناوریهای پیشرفته برای مطالعههای علمی و ارسال دادهها به زمین وجود دارد. ازجمله هدفهای پرتابی ماموریت Aditya-L۱ انجام عکس برداری با استفاده از فناوریهای مختلف از جمله اشعه ایکس است، همچنین کاوشگر به مطالعه درباره ذرههای باردار خورشیدی، بارالکتریکی و مدار مغناطیسی خورشید میپردازد.
قرار است کاوشگر در منطقهای ویژه در
فضا قرار بگیرد که دارای نوعی سیستم گرانشی از سوی زمین، خورشید و کره ماه است؛ در این منطقه نیروهای گرانشی همدیگر را خنثی میکنند و به این ترتیب کاوشگرهای فضایی میتوانند در مدار مشخصی در یک موقعیت ثابت نسبت به یک جسم حرکت و در نهایت بهترین تصاویر و اطلاعات را از هدف ماموریتی خود دریافت کنند.
منبع: mashable
انتهای پیام/
ارسال کاوشگر هندی به سوی کره ماه