به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،عبدالله یوسفی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: از ابتدای امسال جوجه ریزی در مرغداریهای استان با سه میلیون و ۱۹۱ هزار و ۶۱۸ قطعه، در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۳ ونیم درصد افزایش یافت.
یوسفی با اشاره به تولید پنج هزار و ۹۵۳ تُن گوشت مرغ افزود: تیرماه امسال با ۸۰۸ هزار و ۴۲۰ قطعه جوجه ریزی در مقایسه با تیرماه سال گذشته تولید، ۵۴ درصد افزایش یافت.
وی با بیان اینکه مرغداریهای استان برای جوجه ریزی استقبال خوبی دارند اظهار کرد: قیمت جوجه از ۲۰ هزار به ۳۰ هزار ریال افزایش یافته است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی با بیان اینکه میزان تولید گوشت مرغ در سال ۹۲، هفت هزار و ۶۰۸ تُن بود، تصریح کرد: تولید گوشت سفید در سال ۹۷ با افزایش دو برابری به ۱۴ هزار و ۲۳۰ تُن رسید.
یوسفی خاطرنشان کرد: نیاز استان ۱۸ هزار تُن است که چهار هزارتُن کمبود داریم و برای گسترش تولید، در سفر اخیر دولت، مجوز تأسیس چهار واحد زنجیره تولید گوشت و پرورش مرغ مادر اخذ شده است.
۹۸ واحد پرورش مرغ گوشتی در استان با ظرفیت دو میلیون و ۴۳۶ هزار و ۷۷۰ قطعه در دوره فعال است.
سرانه مصرف گوشت مرغ در استان به ازای هر نفر در سال ۲۰ کیلو و ۵۰۰ گرم است.
انتهای پیام/ ر