به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،شهسوار سلطانی کارشناس زنبورداری سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : افزایش و نوسانات قیمت شکر سبب بروز مشکلاتی برای زنبورداران شده است که به امر تغذیه کلنیهای خود میپردازند به همین دلیل بسیاری از آنها به تولید عسل طبیعی و بدون تغذیه علاقهمند شدهاند و این مساله سبب افزایش میزان عسل طبیعی در استان شده است.
وی گفت : بارانهای شدید در فرودینماه، کاهش بارندگی در اردیبهشتماه سالجاری نسبت به سال گذشته و بالا رفتن قیمت شکر سبب کاهش میزان عسل تولیدی در استان شده، اما آمار دقیق میزان تولید عسل در سال در سرشماریهای سالانه که معمولا در اواخر تابستان انجام میشود، محاسبه خواهد شد.
وی با استقبال از تولید عسل طبیعی در استان، یادآور شد: بالا رفتن کیفیت عسل در کنار اهمیت به بستهبندیهای صادراتپسند زمینه ایجاد فرصت صادرات این محصول را به سایر کشورها فراهم میکند و میتواند پیامدهای مثبت بسیار خوبی برای زنبورداران استان داشته باشد.
سلطانی با اشاره به ضرورت توجه به مساله صادرات عسل در استان، یادآور شد: ایجاد صنایع تبدیلی و بستهبندی زیبا برای عسل میتواند زمینه صادرات این محصول را فراهم کرده و سوددهی این محصول را بیش از پیش خواهد کرد.
وی با بیان اینکه شهرستانهای صحنه، کنگاور، سنقر و پاوه در صدر شهرستانهای تولید کننده عسل قرار دارند، تصریح کرد: بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ زنبوردار با ۳۱۰ هزار کندو در استان کرمانشاه مشغول فعالیت هستند که در سال گذشته بیش از ۴ هزار و ۲۰۰ تن عسل برداشت کردهاند .
انتهای پیام/د