وی افزود: با توجه به بروزرسانی و بهره برداری از سامانه جدید ثبت و صدور پروانه ساخت تولید داخل، از این پس صدور پروانه ساخت الکترونیکی جایگزین صدور پروانه ساخت فیزیکی میشود.
وی افزود: با صدور اولین پروانه ساخت الکترونیکی برای تولید تجهیزات پزشکی در سامانه جدید در تاریخ ۱۵ تیر سال ۹۸ بخشی دیگر از سیاستها و برنامههای اداره کل تجهیزات پزشکی در راستای تسهیل در روند صدور پروانه ساخت انجام شد.
مهندس مختاری ادامه داد: با راه اندازی این سیستم، شرکتهای متقاضی دریافت پروانه ساخت تجهیزات و ملزومات پزشکی، پس از ثبت پرونده در سامانه ثبت و صدور پروانه ساخت در پورتال imed.ir و تایید نهایی، نیازی به ارسال درخواست از سوی متقاضی برای صدور پروانه نخواهند داشت و پروانه ساخت، پس از تایید رییس اداره نظارت بر تولید و کنترل کیفی و پرداخت هزینه توسط متقاضی (مطابق تعرفه مصوب دولت بر اساس ماده ۲۴ قانون تنظیم بخشی از مقرارت مالی دولت) صادر میشود.
رییس اداره نظارت بر تولید و کنترل کیفی تجهیزات و ملزومات پزشکی در پایان گفت: تحقق دولت الکترونیک، سرعت در صدور پروانه ساخت، کمتر شدن بورکراسی اداری، منظمتر شدن روال صدور پروانه و ایجاد ارتباط بیشتر بین پروانه ساخت و کد ثبت IRC محصولات تولیدی، از مزایای سامانه جدید ثبت و صدور پروانه تولید داخل است.
لازم به توضیح است تصویر پروانه ساخت صادر شده و لیستهای پیوست آن در پورتال (imed.ir بخش استعلام تولید کنندگان دارای پروانه ساخت) به صورت برخط قابل نمایش و استعلام است.
انتهای پیام/