به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رولت گوشت مجلسی از آندسته غذاهای لذیذ و خوشمزه است که معمولا خانمهای ایرانی ترجیح میدهند به عنوان یکی از غذاهای سفره مهمانی آن را تهیه کنند. با ما باشید تا طرز تهیه آسان رولت گوشت مجلسی را یاد بگیرید.
مواد لازم:
گوشت بدون چربی گوساله - ۷۰۰ گرم
قلوه گاه گوسفندی - ۳۰۰ گرم
پیاز آب گرفته شده - ۳۰۰ گرم
تخم مرغ - ۲ عدد
سینه مرغ - ۵۰۰ گرم
خلال بادام و خلال پسته - ۵۰ گرم
جعفری ریز شده - ۱۰۰ گرم
زرشک - ۳۰ گرم
هویج رنده شده - ۵۰ گرم
نخود فرنگی - ۵۰ گرم
نمک - ۱۸ گرم
فلفل قرمز- ۳ گرم
مواد سس رولت
پیازریز خردشده نگینی - ۱۵۰ گرم
رب گوجه - ۲۰۰ گرم
زردچوبه - ۵ گرم
نمک - ۳ گرم
فلفل قرمز- ۳ گرم
زعفران حل شده در آب جوش - یک دوم استکان
سیر ریز شده - ۳۰ گرم
سرکه - ۱۵۰ گرم
روغن - ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت بدون چربی گوساله را به همراه قلوه گاه گوسفندی چرخ کنید. سپس ۲۰۰ گرم پیاز رنده شده آب گرفته شده و یک عدد تخم مرغ را با ۱۳گرم نمک و ۲ گرم فلفل خوب مخلوط و مجددا چرخ کنیدو حال یک تکه فویل آلومینیم به ابعاد ۴۰×۵۰ سانتی متری را با کمی آب خیس کنید به طوری که مایع رولت راحت روی فویل پهن شود. مایع رولت را بعد از ورز دادن به ابعاد ۳۰×۴۰روی فویل به صورت یک دست پهن کنید.
در این فاصله سینه مرغ را چرخ کنید و ۱۰۰ گرم پیاز آب گرفته، ۵گرم نمک، یک گرم فلفل قرمز و یک عدد تخم مرغ را خوب ورز دهید و روی مایه گوشت قرمز پهن کنید طوریکه کامل و یک دست روی گوشت قرمز را بگیرد حال مواد داخل رولت را که شامل خلال بادام و خلال پسته جعفری ریز شده، زرشک نخود فرنگی و هویج رنده شده است در وسط رولت به صورت خطی قرار دهید و حدود ۳سانتی متر از هر طرف هم فاصله دهید در این مرحله رولت را طوری بپیچید که مواد دقیقا در وسط رولت قرار داده شود.
فویل آلومینیم را به صورت شکلات بپیچید. در این فاصله یک ظرف آب را روی گاز قرار دهید و آن را به جوش بیاورید و رولت را در فویل داخل آب جوش بگذارید. باید توجه داشته باشید که رولت در داخل این ظرف کاملا جا گرفته و راحت زیر و رو شود، به مدت ۴۵ دقیقه در داخل آب جوش رولت بپزد وسپس رولت را درآورده و فویل دور آن را باز کنید و با کارد ارهای برشهای ۲سانتی متری بزنید.
برای تهیه سس پیاز نگینی را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس سیر ریز شده را ریخته و تفت دهید و در ادامه رب، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران حل شده و در خاتمه سرکه را اضافه کنید و بعد از آماده شدن سس مخصوص رولت این سس را روی رولتها بریزید و با حرارت کم بجوشانید سپس رولتها را در داخل ظرف مد نظر ریخته به همراه دورچین سرو کنید.
نکته: تکههای رولت از ۱۰۰ گرم بیشتر نشود. نمک این غذا زیاد و مناسب بیماران با فشار خون بالا نیست.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/