برزگر بر ضرورت رفع موانع پیش روی بخش خصوصی و بازنگری در قرارداد‌های مشارکتی تاکید کرد.

استقبال بخش خصوصی از برنامه دولت برای ساخت مسکن مشارکتیبه گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، جمشید برزگر رئیس هیات مدیره کانون انبوه سازان کشور در حاشیه گردهمایی معرفی پروژه‌های مشارکتی و سرمایه گذاری سازمان ملی زمین و مسکن فعالان حوزه مسکن و ساخت و ساز در بخش خصوصی را بازوی فکری و اجرایی دولت نامید و افزود: امیدواریم این نشست صمیمانه بتواند دغدغه همکاران ما در بخش ساختمان را برطرف کرده و به بهبود فضای کسب و کار بینجامد.

وی بر ضرورت رفع موانع پیش روی بخش خصوصی و بازنگری در قرارداد‌های مشارکتی تاکید کرد و اظهار داشت:  کلیه دستگاه‌های خدمات رسان در بخش دولتی نیز باید به کمک وزارت راه و شهرسازی بیایند، چون بدون هماهنگی این دستگاه‌ها امکان اجرای موفق و سریع پروژه‌ها وجود نخواهد داشت.

منوچهر ملکیانی فرد نماینده سندیکای شرکت‌های ساختمانی دیگر سخنران این گردهمایی نیز با تاکید بر لزوم احساس امنیت و آرامش سرمایه گذار در پروژه‌های مشارکتی، گفت: این طرح مورد حمایت سندیکای شرکت‌های ساختمانی است، چون حضور دولت به عنوان شریک ضامن کیفیت ساخت و ساز و کمتر شدن قیمت تمام شده خواهد بود.


بیشتر بخوانید: جولان دلالی مشاوران املاک در فضای مجازی/ چه کسی بر آگهی‌های اینترنتی نظارت می‌کند؟


این عضو سندیکای شرکت‌های ساختمانی افزود: آماده سازی زمین کیفیت ساخت و ساز و عمر ساختمان را بالا می‌برد که در این طرح پیش بینی شده است.

ملکیانی فرد از لزوم برگزاری جلسات مشورتی برای اصلاح و رفع ابهامات قراردا‌های مشارکتی به عنوان یکی از موارد تضمین سود دوجانبه دولت و بخش خصوصی در طرح‌های مشارکتی یاد کرد و پیشنهاد داد: باید برای رفع سریع اختلافات احتمالی که ممکن است در حین کار پیش بیاید یک طرف مستقل و مورد اعتماد هر دو شریک در نظر گرفته شود تا اگر در حین اجرای عملیات مشکلی پیش آمد احتیاجی به مراجعه به دادگاه نیست.

حمیدرضا سیفی، نماینده کانون سراسری پیمانکاران عمرانی نیز در سخنرانی خود با اشاره به لزوم شفاف سازی و ایجاد شرایط برابر در قرارداد‌ها گفت: این یک شراکت است و مسائل حقوقی و فرآیند‌های آن باید مورد رضایت هر دو طرف باشد.

وی از لزوم هماهنگی همه بخش‌های دولتی از جمله بخش بیمه و مالیات در تسهیل شرایط برای بخش خصوصی به عنوان یک عامل تعیین کننده نام برد و از امکان حضور تشکل‌های عمرانی به عنوان واسطه‌ای برای تسهیل و تسریع مسائل پیش آمده در اجرای پروژه‌ها یاد کرد.

احمد خرم، رئیس هیات مدیره انجمن انبوه سازان تهران نیز در سخنانی به تشریح سیر حرکت در مسکن و ساختمان طی ۴۰ سال گذشته در ایران پرداخت و سلیقه‌ای عمل کردن در اجرای طرح‌های حوزه مسکن و ساختمان را مهمترین تهدید این بخش عنوان کرد.

وی با تاکید بر لزوم تبعیت از الگو‌های موفق جهانی در حوزه ساخت و ساز گفت: نباید تنها با گله کردن از هم باعث ایجاد یاس در فضای کشور شویم بلکه باید برای اجرای درست طرح‌ها راهکار‌های عملی تهیه کنیم.

انتهای پیام/

 

آماده سازی زمین کیفیت ساخت و ساز و عمر ساختمان را بالا می‌برد

برچسب ها: اخبار اقتصادی ، مسکن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار