به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، املتها از غذاهای خوشمزه و ساده ولی لطیف و متنوع بوده و بسیار مورد استفاده همگان میباشند. بسیار آسان تهیه میشوند ولی فقط دقت کافی را میطلبند. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه کراکف و سبزیجات را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
مواد لازم:
سیب زمینی نگینی خرد شده - ۱۵۰ گرم
زردچوبه، نمک، فلفل و محلول زعفران غلیظ - به مقدار لازم
پیازنگینی خرد شده - ۵۰ گرم
روغن - به میزان لازم
قارچ نگینی خردشده - ۵۰ گرم
کراکف یا سوسیس نگینی خرد شده - یک چهارم پیمانه
پودر تخم گشنیز و ادویه مورد نظر- به میزان لازم
ذرت پخته شده - ۶۵ گرم
تخم مرغ - ۴ عدد
شیر- یک دوم پیمانه
جوز بویا رنده شده – کمی
آرد سفید - ۶۵ تا ۷۰ گرم
بکینگ پودر- یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا پوست سیب زمینی شسته شده را جدا و نگینی خرد کنید و با کمی آب، زردچوبه، نمک و محلول زعفران تا حدی بپزید که له نشود. پیاز را با روغن مایع تفت دهید تا نرم و براق شود، بعد از آن قارچ را اضافه کنید و اجازه دهید تا آب قارچ تبخیر و کمی تفت داده شود. سپس کراکف را اضافه کنید وهم بزنید. پودرتخم گشنیز، ادویه مورد نظر، نمک، فلفل و ذرت را به آن اضافه و مخلوط کنید و مایه را از روی حرارت بردارید. تخم مرغ را در کاسهای بشکنید. سپس شیر، جوز بویای رنده شده، محلول زعفران، نمک و فلفل را اضافه و آرد و بکینگ پودر الک شده را به تدریج به آن بیفزایید. این مایه را روی مواد بریزید. تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن را اضافه کنید. دیواره تابه را هم کاملاً چرب کنید و اجازه دهید تا روغن گرم شود.
مایه را در تابه بریزید و سطح روی آن را صاف کنید. در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنیدو اجازه دهید تا مایه طلایی رنگ شود. بشقاب سرو را روی تابه قرار دهید و املت را روی آن برگردانید و با سبزیجات فصل تزئین کنید.
نکته
به ازای هر تخم مرغ یک قاشق سوپخوری شیراضافه کنید و برای از بین بردن بوی تخم مرغ کمی جوز بویا، پودرتخم گشنیز یا پودر فلفل استفاده کنید تا ضمن از بین بردن بو، طعم و عطر خوبی هم به املت بدهد.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/