
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، در پی وقایع و حوادث تلخ و ناگوار تصادفات جادهای اخیر در راههای مواصلاتی لارستان و واکنشهایی که در فضای مجازی داشته است، مدیرکل راه و شهرسازی این شهرستان صبح امروز با محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور دیدار کرد.
محمدرضا باقریفرد اظهار داشت: در این دیدار اطلاعات فنی پروژه ملی جهرم- لار- بندرعباس، میزان عقب ماندگی و بدهی پیمانکاران مطرح و علاوه بر آن ضرورت تسریع در تکمیل این محور با توجه حجم تردد و اینکه جاده نقش اصلی در دسترسی دو استان فارس به استان هرمزگان است، تاکید شد.
وی با بیان اینکه این محور به صورت بزرگراه و آزادراه تعریف شده، اما تاکنون پس از گذشت سالهای زیاد خواسته دیرینه مردم محقق نشده است، گفت: معاون رئیس جمهور دستور بررسی و بازدید از این محور را ابلاغ کرد و بنا شد معاون فنی، زیربنایی و امور تولیدی سازمان برنامه و بودجه کشور به جهت بررسی از محل بازدید و به صورت مستقیم پیگیری کند.
انتهای پیام/م