به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حجتالاسلام و المسلمین علی عسکری معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش درباره تاسیس سازمان نظام معلمان اظهار کرد: هم مردم و هم مسئولان بهخوبی میدانند که معلمان مجموعهای دلسوز و سرنوشتساز در کشور هستند و کمرنگ دیدن جایگاه این قشر با زیر سوال بردن فلسفه تعلیم و تربیت چالش آفرین خواهد شد.
وی ادامه داد: معلمان نظام فکری و تعلیم و تربیت فرزندان و آیندهسازان کشور را شکل و سامان میدهند و رفتارشان تاثیر زیادی در نوع زندگی و امیدآفرینی در کودکان و نوجوانان خواهد داشت.
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش افزود: در کنار اقدامهای دولت و حمایت مجلس از معلمان، برای تحقق اهداف بلند و رسالت خطیر، داشتن یک آموزش و پرورش مطلوب و در تراز جمهوری اسلامی ایران، تاسیس سازمان نظام معلمی ضرورتی انکارناپذیر است.
حجتالاسلام و المسلمین عسکری گفت: این سازمان برای مشارکت در برنامهریزی و توانمندسازی معلمان، ارتقا صلاحیتهای تخصصی و حرفهای، حمایتهای مادی و معنوی و تسهیل امور مربوط به معلمان در مسیر حل مشکلات معیشتی و رفاهی آنها در چارچوب قانون و مقررات میتواند بسیار نقشآفرین باشد.
وی افزود: چشمانداز مربوط به این سازمان، ارکان سازمان، تشکیلات، الگوی کشوری، استانی و شهرستانی و همچنین وظایف و اختیارات آن را قانون مشخص میکند، پیگیریهای مربوط به طراحی و تاسیس این سازمان، مسبوق به سابقه است، شورای عالی آموزش و پرورش، کمیسیون آموزش و تحقیقات، نمایندگان مجلس شورای اسلامی که سابقه فرهنگی و معلمی در کشور دارند و بهویژه تشکلهای فرهنگیان و معلمان در این رابطه فعال هستند و تشکیل این سازمان را بهعنوان یک مطالبه پیگیری میکنند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش گفت: بر همین اساس است که کارگروه تاسیس سازمان نظام معلمان در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی فعال شده و تاکنون جلساتی هم با مشارکت مجموعههای یادشده برگزارشده است، ما هم تلاش میکنیم یکی از خروجیهای کاری این دولت و مجلس تصویب و تاسیس سازمان معلمان باشد.
انتهای پیام/