به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، خبر تولید ۹۰ درصد از دوناتهای عرضه شده در مغازهها و سوپر مارکتها در واحدهای صنفی زیرزمینی و غیرمجاز، چندی است که به یکی از اخبار پربازدید فضای مجازی تبدیل شده است.
خبری قابل توجه و حساسیت برانگیز که با این جواب از سوی جواد محمدی فشارکی مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان روبرو شد؛ وقتی این دوناتها را به آزمایشگاه فرستادیم نتایج خطرناکی از آنها بهدست آمد که مشخص شد روغن را بیشتر از مقدار مجاز استفاده میکنند و بهجای شکلاتی که روی دونات ریخته میشود از واکس کفش استفاده میشد.
در همین رابطه غلامی معاون دفتر سلامت محیط کار وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: بازرسان سلامت محیط کار وزارت بهداشت به طور دورهای و منظم از اماکن عرضه کننده مواد غذایی و تهیه شیرینی بازرسی میکنند تا سلامت مردم به هیچ عنوان به خطر نیفتد.
معاون دفتر سلامت محیط کار وزارت بهداشت ادامه داد: تا به این لحظه هیچ گزارشی مبنی بر استفاده از واکس کفش به جای شکلات برای تهیه دونات به ما گزارش نشده است و من معتقدم اگر فردی به جای شکلات از مواد تقلبی مانند واکس کفش استفاده کند مقبولیتش در بین مردم بسیار کاهش پیدا میکند.
وی گفت: به مردم توصیه میکنم از مواد بستهبندی و بهداشتی که مورد تأیید مراجع ذی صلاح است خرید کنند، زیرا مواد فلهای و غیر صنعتی ممکن است در اماکن غیربهداشتی و با موادغذایی ناسالم تهیه شود.
غلامی یادآوری کرد: در گذشته گزارشهایی به ما ارسال شده بود که به جای زعفران از اسانسهای رنگی برای تهیه موادغذایی استفاده میشد، اما دونات حاوی واکس کفش به جای شکلات از بو و طعم خاصی برخوردار است که همه مردم، متوجه بروز تقلب در تهیه موادغذایی به ویژه انواع شیرینی میشوند.
انتهای پیام/
ملت هوشیار باشید
هرچه .......... ؟؟؟؟؟