حسینی کاشانی گفت:قم میزبان دومین جشنواره ملی سرود رضوی است که اختتامیه آن دردهه کرامت در شهر قم برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم؛سید موسی حسینی کاشانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت: سال گذشته از ۱۲ استان حدود ۱۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید، اما در سال جاری تعداد استان‌ها به عدد ۱۷ افزایش یافته و آثاری از طرف ۶۰ گروه دریافت شد.

وی اضافه کرد: از تفاوت‌های دیگر در دوره اخیر می‌توان به توسعه و تنوع شرکت‌کنندگان اشاره کرد به گونه‌ای که در سال گذشته هر گروه چهار یا پنج اثر را به جشنواره ارسال می‌کرد، اما در این دوره گروه‌ها، کیفیت را مدنظر قرار دادند و اکثر گروه‌ها با یک کار در جشنواره حضور پیدا کرده و در نتیجه تعداد و تنوع شرکت‌کنندگان افزایش یافته است. نکته جالب آن است شرکت در این جشنواره به مراکز استان‌ها محدود نشده است و از بعضی روستا‌ها هم آثار باکیفیت و قابل‌توجهی دریافت کرد‌ه‌ایم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم درباره روند برگزاری جشنواره عنوان کرد: بیش از ۱۲۰ اثر به جشنواره ارسال‌شده که در نهایت حدود ۲۰ اثر پذیرفته خواهد شد. در مرحله بعدی از این ۲۰ گروه درخواست می‌شود در قم و در حضور هیئت‌داوران اجرا داشته باشند و در نهایت ۳ گروه برتر انتخاب شده و از آن‌ها تقدیر به عمل خواهد آمد. همچنین با هماهنگی‌های انجام‌شده، این سه گروه منتخب می‌توانند برنامه زنده‌ای را در حرم مطهر رضوی اجرا کنند.

حسینی کاشانی با تأکید بر اهمیت برگزار شدن جشنواره سرود رضوی در سال‌های آتی تصریح کرد: این جشنواره فرصت و ظرفیت خوبی برای شهر قم است و توصیه بزرگان در ملاقات حضوری با علما این بود که باید از این ظرفیت‌ها استفاده کرد تا گروه‌های دیگر شهر‌ها هم بتوانند باحال و هوای سرود و موسیقی قم آشنا شوند.

وی با اشاره به موضوعات اصلی و فرعی جشنواره ابراز کرد: با توجه به موضوعات و بخش‌های جشنواره، در بخش اصلی، گروه‌ها باید با موضوعات شخصیت و سیره الهی حضرت موسی بن جعفر (ع)، حضرت امام رضا (ع)، حضرت فاطمه معصومه (س) و حضرت احمد بن موسی شاه‌چراغ (ع) و در بخش ویژه به‌صورت جداگانه بر اساس عناوین و موضوعات نظیر نماز، فرهنگ ایثار و شهادت و رونق تولید با نگاهی به حمایت از کالای ایرانی و الگوی مصرف ایرانی اسلامی آثار خود را ارسال کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم ادامه داد: بعضی از جشنواره‌ها بعد از چند سال برگزاری، کیفیت اولیه خود را از دست می‌دهند، اما در زمینه سرود به خاطر محصولات تولیدی زیادی که دارد همیشه شاهد نو و به‌روز بودن آن هستیم و می‌توانیم این نوید را به علاقه‌مندان و هنرمندان در این حوزه بدهیم که این جشنواره باکیفیت بالایی می‌تواند در سال‎های آتی هم استمرار داشته باشد.

حسینی کاشانی در پایان در خصوص نحوه اطلاع‌رسانی این دوره از جشنواره یادآورشد: در سیاست‌گذاری‌های این دوره از جشنواره در راستای صرفه‌جویی کاغذ تصمیم بر آن شد که تبلیغات کاغذی خود را به صفر برسانیم و اطلاع‌رسانی از طریق فضای مجازی انجام شود.

وی اضافه کرد: با این حال حتی شاهد اطلاع‌رسانی بهتری نسبت به دوره قبل بودیم و حتی از روستا‌ها هم آثاری به جشنواره ارسال شد. در این دوره اطلاع‌رسانی با تمرکز بر مراکز هدف انجام شد که این مسئله در افزایش استان‌های شرکت‌کننده بسیار تأثیرگذار بوده است.

هفدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) توسط بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) در سال جاری در رشته‌های گوناگون و به میزبانی استان‌های مختلف کشور برگزار می‌شود.

در همین راستا استان قم میزبان دومین جشنواره ملی سرود رضوی است که اختتامیه آن همزمان با دهه کرامت در شهر قم برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ح

شرکت ۱۲۰ اثر از ۱۷ استان در دومین جشنواره ملی سرود رضوی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار