![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
رضا مصطفوی در حاشیه برگزاری چهلوسومین جشنواره فیلم فجر در قم در گفتوگو با خبرنگاران، اظهار کرد: کار پژوهش سریال «موسی کلیمالله» را از سال ۱۳۸۸ با مرحوم فرجالله سلحشور آغاز کردیم و تحقیقات بسیار جامعی از نظر دامنه و گستردگی صورت گرفت.
وی تصریح کرد: تمامی منابع ادیان ابراهیمی و غیر ابراهیمی، از یهود تا مسیحیت مورد بررسی قرار گرفته و با شخصیتهای بینالادیانی گفتوگویهای مفصلی شده است.
محقق و مشاور پروژه «موسی کلیمالله» با بیان اینکه تاکنون حدود ۱۵۰ فیلم و سریال درباره حضرت موسی (ع) ساخته شده است، گفت: بنای اصلی ما این بوده که روایت قرآنی و شیعی از داستان حضرت موسی (ع) را در این پروژه تلویزیونی و سینمایی به دنیا ارائه بدهیم، روایتی که بر دیگر ادیان فضلیت و برتری دارد.
مصطفوی با تأکید بر اینکه پروژه «موسی کلیمالله» مخاطبان جهانی خواهد داشت، گفت: قطعاً با پخش سریال شاهد گرایش زیادی از مخاطبان جهانی به نگرش قرآنی به انبیاء خواهیم بود و تفاوت نگرش اسلام نسبت به ادیان دیگر را به خوبی نشان خواهد داد.
وی همچنین در خصوص اینکه ابراهیم حاتمیکیا تا چه اندازه در نگارش فیلمنامه پروژه «موسی کلیمالله» به پژوهشهای انجامشده وفادار مانده و به آن اتکا دارد، گفت: ایشان به شدت در نگارش فیملنامه به پژوهشها تکیه کرده و با بندندان به تحقیقات پروژه وفادار است.
محقق و مشاور پروژه «موسی کلیمالله» با تأکید بر اینکه پروسه تولید سریال بعد از جشنواره فیلم فجر آغاز میشود، گفت: خوشبختانه تاکنون استقبالها از فیلم خیلی خوب بوده و عموم مخاطبان از کیفیت فیلم «موسی کلیمالله» رضایت داشتهاند، در عین حال نظرات منتقدان و رسانهها را به جد دنبال میکنیم و برای ما اهمیت بسیاری دارد.
مصطفوی در خصوص اینکه چرا فیلمنامه مرحوم سلحشور توسط حاتمیکیا کنار گذاشته شد، گفت: ذائقه مخاطبان در سالهای اخیر تفاوت زیادی کرده و امروز مثل گذشته نیست که مخاطب هر سریالی را بپسندد، بنابراین نیاز بود فیملنامه مرحوم سلحشور بهروز شود و به همین دلیل آقای حاتمیکیا آن فیلمنامه را کنار گذاشت و فیملنامه جدیدی نوشت.
وی ادامه داد: با وجود تفاوت نگاه و نگرش هنری سینمایی مرحوم سلحشور و ابراهیم حاتمیکیا باید بگویم هر دو فیلمنامه بر اساس یک پژوهش جامع نگارش شده و در اصل داستان تفاوتی وجود ندارد.
محقق و مشاور پروژه «موسی کلیمالله» خاطرنشان کرد: این هنر کارگردان است که داستان را به گونهای روایت کند تا مخاطب را در سینما و تلویزیون میخکوب کند و این اتفاق در فیلمنامه آقای حاتمیکیا و مرحوم سلحشور وجود دارد، اما نوع روایت و نگاه این دو بزرگوار متفاوت بود.
خاطرنشان میشود آثار چهلوسومین جشنواره فیلم فجر به همت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم از ۱۵ تا ۲۲ بهمنماه در سینماهای ونوس، تربیت و بازار شهر به نمایش در میآید.