انتشار عقاید گالیله مخالفت مقامات کلیسا را برانگیخت و اعتراضات شدید را علیه گالیله به وجود آورد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گالیلو گالیله فیزیک‏دان و ستاره‏شناس ایتالیایى در ۱۵ فوریه ۱۵۶۴ به دنیا آمد و ضمن تحصیل در دانشگاه، قانون پاندول را کشف نمود و پس از فراگیری علوم متعدد به نجوم روی آورد. وی در سال ۱۶۳۲ م، در ردّ عقاید بطلمیوس درباره منظومه شمسی کتابی تحت عنوان "محاوره درباره دو منظومه بزرگ جهان" نوشت و برخلاف جریان غالب فکری مبنی بر ساکن و مرکز بودن زمین، اعلام کرد که زمین به دور خورشید می‏گردد.

محاکمه


بیشتر بخوانید : اشتباهات باورنکردنی درباره شخصیت‌های تاریخی+ تصاویر


انتشار عقاید گالیله مخالفت مقامات کلیسا را برانگیخت و اعتراضات شدید را علیه گالیله به وجود آورد. گالیله نمی‏توانست مخالفین خود را به وسیله تجربه و مشاهده محکوم کند، زیرا آنان هیچ‏گونه استدلال غیرمذهبی را نمی‏پذیرفتند. برای مقامات کلیسا هر چیز غیر از کتاب مقدس و ارسطو بی‏ارزش بود و کلیسا هرگز اجازه نمی‏داد که یک فرد غیر روحانی، کتاب مقدس را مطابق میل خود تغییر دهد. سرانجام، سال بعد، پاپ، گالیله را به رُم احضار کرد و نظراتش را کفرآمیز خواند.

گالیله پس از بازجویى‏ های همراه با اهانت، شکنجه، آزار و حبس، برای حفظ جان خود، به انکار عقیده‏اش پرداخت و سرانجام در ۲۲ ژوئن ۱۶۳۳ م در کلیسای سنت ماری همانند یک گنه‏کار و مجرم به محاکمه کشیده شد. دستگاه کلیسا، گالیله را وادار کرد که یا عقاید خویش را انکار کند یا با مجازات مرگ رو به رو شود. در نتیجه، وی به ظاهر عقاید خود را انکار کرد و از آن پس به علومی غیر از نجوم پرداخت.

منبع : راسخون

انتهای پیام/

محاکمه "گالیلو گالیله"دانشمند و منجم ایتالیایی در دادگاه تفتیش عقاید (۱۶۳۳ م)

برچسب ها: دانستنی ها ، گالیله
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.