مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه گفت: بیش از ۱۰ تن قارچ خوراکی امسال در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، غلامرضا قنبری مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه گفت: در سه ماهه نخست امسال بیش از ۱۰ تن قارچ دکمه‌ای در شهرستان گلوگاه تولید و به بازارمصرف عرضه شد.

وی افزود: با توجه به اینکه پرورش قارچ دکمه‌ای از جمله مشاغلی است که نیاز به امکانات محدود، برای پرورش دارد و طول دوره رشد آن کوتاه است، به عنوان یکی از مشاغل مناسب برای دانش آموختگان بخش کشاورزی و افراد غیر متخصص است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه گفت: کارشناسان این مدیریت در دوره‌های آموزشی و دربازدید‌های میدانی از مراکز پرورش قارچ، شرایط بهینه نگهداری کمپوست، مراحل مختلف رشد قارچ ازمرحله تلقیح بذر تا برداشت، بیماری‌ها و آفات مهم، شرایط آماده سازی (تهویه، نوردهی، رطوبت و آبیاری) را به فراگیران آموزش می‌دهند.

انتهای پیام/ م

تولید بیش از ۱۰ تن  قارچ خوراکی در گلوگاه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.