شهردار کامو و چوگان کاشان گفت:سالانه در حدود ۶۰۰ هزار لیتر گلاب در شهر کامو وچوگان تولید می شود و از هر ۱۰ تن گل نیز حدود چهار کیلو اسانس تولید می شود.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،احمدرضا طحانی شهردار کامو و چوگان کاشان با بیان اینکه آخرین نقطه گل خیز منطقه کاشان شهر کامو و چوگان است، اظهار داشت: این شهر دارای سه خط صنعتی است که دو خط آن به تولید گلاب و عرقیات و خط سوم آن نیز به تولید اسانس مشغول است و با گلزار‌های تحت کشت با وسعت ۱۸۰ تا ۲۰۰ هکتار سهم بسزایی در تولید گل، گلاب و عرقیات گیاهی دارد.

وی با بیان اینکه شهر کامو و چوگان دارای ۱۵۰ کارگاه سنتی گلابگیری است، افزود: برخی از این کارگاه‌ها دارای سیب سلامت هستند و به صورت مستقل محصولات خود را عرضه می‌کنند و واحد‌های تولیدی فاقد سیب سلامت محصولات خود را از طریق خطوط صنعتی مستقر در این شهر به متقاضیان عرضه می‌کنند.

شهردار کامو و چوگان کاشان با بیان اینکه از گل محمدی در این شهر به طور مستقیم محصولات گلاب، غنچه، پر گل و عطر‌های سنتی تولید می‌شود، ابراز داشت: تولید اسانس‌های این منطقه مستقیماً به فرانسه تولید می‌شود و گلاب‌های دارای سیب سلامت منطقه کامو نیز به کشور‌های عربی و حاشیه خلیج فارس ارسال می‌شود، اما جا برای کار در این حوزه بسیار زیاد است.


وی ضمن اشاره به برگزاری چندین جشنواره گل و گلاب در منطقه کامو گفت: در نظر داریم در راستای برندسازی، تمامی محصولات را به صورت مشارکتی در قالب یک برند تولید و عرضه کنیم و در راستای جذب گردشگر نیز تورگردی و اقامتگاه‌هایی جهت بهره برداری در نظر گرفتیم که یکی از این اقامتگاه‌ها در سال جاری به بهره برداری می‌رسد.

طحانی از تهیه و تدوین طرح جامع گردشگردی شهر کامو و چوگان کاشان خبر داد و اظهار داشت: برج میرزا خان و برج شیخی از جمله ابنیه تاریخی شهر کامو و چوگان کاشان است که به ثبت رسیده است و در نظر داریم سایر ابنیه تاریخی این منطقه نیز با همکاری اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان کاشان به ثبت برسد.


وی وسعت منطقه کامو و چوگان کاشان را دو هزار و ۵۰۰ هکتار و جمعیت آن را تا پنج هزار نفر عنوان کرد و افزود: محصولات شاخص این خطه گل محمدی و انگور است که محصولات مختلفی را از آن‌ها تولید می‌کنند.

شهردار کامو و چوگان با بیان اینکه با تلاش مردم این خطه شهر کامو و چوگان سالانه در حدود ۶۰۰ هزار لیتر گلاب تولید می‌شود و از هر ۱۰ تن گل نیز حدود چهار کیلو اسانس تولید می‌شود، گفت: کارگاه‌های این منطقه تا شهریور ماه فعال هستند و تعداد محدودی نیز از کارگاه‌ها در فصل پاییز و زمستان نیز تولید دارند.

انتهای پیام/م

 

۱۵۰ کارگاه سنتی گلابگیری در کامو و چوگان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.